Fargon kolmas kausi alkaa HBO Nordicilla – Ewan McGregorilla tuplarooli

16.03.2017 11:05 | Muropaketin toimitus

Noah Hawleyn luoma ja Coenin veljesten samannimisen elokuvan innoittama Fargo-sarja jatkuu kolmannen kauden jaksoilla huhtikuussa.

Uuden rikostarinan pääosissa nähdään kaksoisroolin tekevä Ewan McGregor, Carrie Moon, Mary Elizabeth Winstead ja David Thewlis.

Kauden tarinasta on kerrottu etukäteen seuraavaa:

Kehutun menestyssarjan kolmas kausi sijoittuu vuoteen 2010. Uuden tarinan keskiössä ovat minnesotalaiset veljekset Emmit ja Ray Stussy (Ewan McGregor). Parkkipaikkayrittäjä Emmit pitää itseään amerikkalaisen menestystarinan ruumiillistumana, kun taas hänen nuorempi veljensä Ray on enemmänkin varoittava esimerkki. Ehdonalaisvalvojana toimiva Ray syyttää veljeään siitä, että hän on aina jäänyt tämän varjoon. Heidän veljellisestä kisailustaan ja näpistyksestä alkavat tapahtumat vievät veljekset keskelle murhaa, gangstereita ja hengenvaarallista kilpailua.

Fargon kolmas tuotantokausi nähdään 20. huhtikuuta alkaen HBO Nordicilla. Videopalvelun valikoimaan saapuvat myös kaksi aikaisempaa kautta, joiden katsomisen ei pitäisi kuitenkaan olla välttämätöntä kolmannen kauden ymmärtämiseksi.

Muropaketin uusimmat