Uusimmat

Flopiksi parjattu John Carter on tuottanut nyt budjettinsa verran – Taylor Kitsch puolustaa elokuvaa

04.04.2012 10:05 Muropaketin toimitus

John Carter

Walt Disney Picturesin tuottamasta John Carterista odotettiin kevätkauden kovinta hittiä, mutta toisin kävi. Tieteisseikkailu on hiljattain kerännyt kasaan budjettinsa eli reippaat 250 miljoonaa dollaria, mutta silti tulos on heikohko. John Carterin markkinointikampanjan budjetiksi kun on huhuttu noin 100 miljoonaa dollaria, eli vielä uupuu kilisevää kassasta melkoinen summa.

Ihan onnettomassa tilanteessa John Carter ei kuitenkaan ole, sillä elokuva ei ole vielä saanut ensi-iltaansa lähes 130 miljoonan asukkaan Japanissa. Elokuvateatterilevityksen lisäksi Andrew Stantonin ohjaama romaanifilmatisointi tulee luonnollisesti tuottamaan miljoonia ja miljoonia, kun se julkaistaan myöhemmin tänä vuonna Blu-rayna ja DVD:nä.

Vaikka moni on ollut jo valmis lyttäämään John Carterin tyystin, ei hahmoa näytellyt Taylor Kitsch näe elokuvaa floppina. Tuoreessa haastattelussa näyttelijä kertoi oman näkemyksensä tilanteesta:

”En näe sitä epäonnistumisesna, niin se vain on. Olen uskomattoman ylpe siitä ja tekisin sen uudestaan koska vaan. On mielestäni hyvin, jos ensimmäinen pääosaelokuvani tuottaa loppujen lopuksi reilusti yli 300 miljoonaa dollaria”.

Lue myös:

Visuaalinen ja viihdyttävä John Carter kärsii heikosta roolituksesta

Lähde: Press Association