George R. R. Martin varoitti Game of Thrones -faneja: ”Uudet sarjat voivat olla pettymys teille”

16.05.2017 10:16 | Muropaketin toimitus | 2600

Game of Thrones -kirjailija George R. R. Martin on vahvistanut taannoiset huhut, joiden mukaan HBO:n hittisarjan pohjalta on kehitteillä peräti neljä uutta ohjelmaa.

Live Journalissa julkaisemassaan kirjoituksessaan George R. R. Martin on myös varoitellut GoT-faneja siitä, ettei uudet sarjat ole välttämättä sitä, mitä he odottavat.

”Yksikään uusista sarjoista ei synny Game of Thronesin pohjalta perinteisessä mielessä. Nyt ei ole kyse Joeysta tai AfterMASHista tai edes Frazierista tai Lou Grantista, joissa yhden sarjan hahmot jatkoivat seuraavaan. Kaikki jotka odottivat Hot Pien uusia seikkailuja joutuvat pettymään”, Martin kuittasi viitaten Game of Thronesin sivuhahmoon.

”Kaikki kehitteillä olevat konseptit ovat enemmän esi- kuin jatko-osia. Kaikki sarjoista eivät edes sijoittuisi Westerosiin. Spinoffin tai esiosan sijaan puhuisin itse mieluummin ’manttelinperijöistä’.”

Aikaisemmin uutisoidun neljän sarjan lisäksi George R. R. Martin paljasti vielä viidennenkin sarjan olevan kehitteillä. Hän ei tosin itse usko niiden kaikkien siirtyvän käsikirjoitusvaihetta pidemmälle.

Itse Game of Thronesia on jäljellä vielä kaksi tuotantokautta.

Seitsemäs tuotantokausi alkaa HBO Nordic -palvelussa 17. heinäkuuta. Kaikkiaan luvassa on seitsemän uutta jaksoa, joista viimeinen esitetään elokuun viimeisenä maanantaina.

Game of Thrones
Kaikki jutut aiheesta