Jos koskaan olet halunnut nähdä Ben Affleckilla himonussijaviikset, tänään on tilaisuutesi

06.10.2016 07:12 | Muropaketin toimitus

Smokin' Aces

”Kahden FBI-agentin on suojeltava ilmiantajaksi ryhtynyttä rikollista, jonka päästä mafiapomo on luvannut miljoona dollaria. Muhkea palkkio saa liikkeelle tappajan jos toisenkin…”

Kas siinä lyhyen kaavan kautta TV6:lla tänään kello 22.00 nähtävän Smokin’ Acesin (2007) tarina.

Pidemmän kaavan kautta kuvio kulkee näin:

Toisiinsa yhdistyvissä tarinoissa korkeista panoksista ja alhaisesta elämästä mafiapomo Primo Sparazza on luvannut palkkion Buddy ”Aces” Israel (Piven) nimisen lipevän taikuria hengestä, koska tämä on luvannut antaa ilmi tietoa Vegasin mafiasta. FBI puolestaan aikoo käyttää syöttinään tätä pikkurikollista napatakseen itse mafiapomo Sparazzan, joten Aces laitetaan kahden FBI agentin suojelukseen hänen Lake Tahoen piilopaikassaan. Kun tieto Acesin hengestä luvatusta palkkiosta leviää entisten ja tulevien rikollisten kesken se houkuttelee niin palkkiometsästäjiä, palkkamurhaajia, savuavan kuumia viettelijättäriä kun petollisia mafiosojakin mukaan metsästykseen. Lake Tahoe kaikkien tähtäimessä tämä konnien kokoelma törmää toisiinsa koomisessa kilpajuoksussa päävoittoa ja Acesin listimistä kohti.

Joe Carnahanin ohjaaman Smokin’ Acesin pääosissa nähdään nimekäs joukko Hollywood-tähtiä.

Himonussijaviiksissä viihtyvän Ben Affleckin lisäksi mukana ovat Alicia Keys, Andy Garcia, Common, Jeremy Piven, Ray Liotta, Ryan Reynolds ja Tommy Flanagan.

Muropaketin uusimmat