Uusimmat

Harry Potter -veljekset James ja Oliver Phelps palaavat Helsinkiin

01.07.2011 13:30 Muropaketin toimitus

Phelps

Kaikissa Harry Potter -elokuvasarjan osissa näytelleet James ja Oliver Phelps, eli Fred ja George Weasley, saapuvat jälleen Helsinkiin tapaamaan fanejaan viimeisen elokuvan myötä. Veljekset voi nähdä Kaisaniemessä 11. heinäkuuta.

James ja Oliver Phelps näyttelevät elokuvasarjassa keppostelevia veljeksiä Fred ja George Weasleya. Phelpsit olivat viimeksi Suomessa vuonna 2009 Puoliverisen prinssin yhteydessä, jolloin myös Dome tapasi heidät.

”Meillä oli viimeksi Suomessa niin hauskaa, että halusimme ehdottomasti tulla vielä kerran tapaamaan suomalaisia Potter-faneja!” James ja Oliver Phelps kertoivat. Eikä mikään ihme, sillä viimeksi täällä käydessään James sanoi, että tunnelma Helsingissä oli jopa parempi kuin Lontoon ennakkonäytöksessä.

Faneilla on mahdollisuus tavata veljekset Kaisaniemen puistossa, suihkulähteen vieressä järjestettävässä fanitapahtumassa. Tapahtuma alkaa klo 17. Tapahtumassa Phelpsit jakavat nimikirjoituksia ja heistä on mahdollisuus napata kuvia. Kymmenen parhaiten Potter-teeman mukaisesti pukeutunutta fania saa palkinnoiksi liput kahdelle elokuvan Helsingissä seuraavana päivänä järjestettävään kutsuvierasnäytökseen.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset 2 tulee elokuvateattereihin 13. heinäkuuta.

Kuva: Henri Lassander