Uusimmat

HBO Nordicin parhaisiin kuuluvan supersankarisarjan kolmannen kauden kuvaukset alkoivat

07.01.2021 09:51 Muropaketin toimitus

Kaikkien aikojen sekopäisin supersankarisarja saa jatkoa.

HBO Nordicin parhaisiin kuuluvan supersankarisarja Doom Patrolin toinen tuotantokausi nähtiin viime kesänä, ja nyt sen kolmannen kauden kuvaukset ovat virallisesti käynnistyneet.

Asia selviää sarjan stunteista vastaavan tiimin Instagram-päivityksestä. Tulevan kauden ensi-ilta ei luonnollisesti ole vielä tässä vaiheessa selvillä.

DC Comicsin Doom Patrol -sarjakuviin pohjautuvan saman nimisen sarjan kahdella aiemmalla kaudella esiintyvät muun muassa Alan Tudyk, April Bowlby, Brendan Fraser, Diane Guerrero, Joivan Wade, Matt Bomer ja Timothy Dalton. Sarja ammentaa reippaasti 1990-luvun alussa julkaistuista Grant Morrisonin kirjoittamista surrealistisista sarjiksista, mutta mukana on myös 1960-ja 1970-luvun sarjakuvista tuttuja juonenkäänteitä.

Doom Patrolin molemmat tuotantokaudet kehuttiin Muropaketin arvioissa. Ensimmäisen kauden kohdalla Doom Patrol -sarjakuvia fanittava kriitikkomme Aki Lehti kirjoitti muun muassa seuraavaa:

”Doom Patrol onnistuu itkettämään ja naurattamaan. Se on rakenteeltaan totaalinen sekasotku, mutta täysin tahallisesti. Jatkuva metatason kikkailu, outoilu, dadaismi, omituinen ja usein todella huono huumori kuitenkin toimivat. Kaikkeen kahjouteen on onnistuttu sekoittamaan myös juuri sopivasti draamaa. Vaikka ”sankarit” ovat oikeastaan toinen toistaan ärsyttävimpiä kitisijöitä, niin heistä huomaa välittävänsä jo muutaman jakson jälkeen. Sarjan puolivälin jälkeen sukelletaan kirjaimellisesti niin syvälle hahmojen päiden sisälle, että huomasin kyynelehtiväni pääosin aivan mielipuolisen tarinan parissa.”

Arvostelu: DC:n Doom Patrol on yksi parhaita supersankarisarjoja koskaan

Arvostelu: HBO Nordicin Doom Patrol -supersankarisarjan kakkoskaudella ollaan edelleen vahvasti sekoilun ytimessä

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Thom Williams (@reactionstunts) jakama julkaisu

Muropaketin uusimmat