Uusimmat

Kaikki HBO Nordicin uudet julkaisut tällä viikolla – Odotettu minisarja alkaa…

14.10.2019 06:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicissa julkaistaan odotettu, John Greenin nuortenromaaniin pohjautuva minisarja Looking for Alaska. Dokumenttiosastolla tulossa on elokuva Vapaudenpatsaasta. Jatkavia sarjoja ovat brasilialainen The Secret Life of Couples ja Light as a Feather.

Viikon 42 uudet julkaisut HBO Nordicilla:

The Secret Life Of Couples, kausi 2 – 14. lokakuuta alkaen

Brasiliaissarjan päähahmona nähdään seksologi ja terapeutti Sofia Prado (Bruna Lombardi), jonka elämä menee sekaisin potilaan kanssa olleen suhteen jälkeen ja hänen joutuessa tutkimusten kohteeksi. Hänen on puolustettava salaisuuksiaan joka puolelta tulevia hyökkäyksiä vastaan samalla, kun mysteeri kutkuttaa hänen epäilyjään. Hänelle alkaa pikkuhiljaa valjeta São Paulon ihmissuhteiden ja yksityisten voimien vaikutukset. Sarjan on luonut pääosassa nähtävä Lombardi ja sen ovat ohjanneet Kim Riccelli ja Carlos Alberto Riccelli.

Liberty: Mother Of Exiles – 18. lokakuuta

Dokumentissa selvitellään ikonisen Vapaudenpatsaan yllättävää menneisyyttä ja sen tämän päivän kulttuurillista merkitystä. Ohjelmassa seurataan legendaarista muotisuunnittelija Diane von Furstenbergia, patsaan ”kummitätiä”, tämän selvittäessä suurelle yleisölle tuntemattomaksi jäänyttä patsaan historiaa: kuinka ranskalaisen kuvanveistäjän Auguste Bartholdin unelma toteutui, mitä haasteita patsas on kohdannut vuosikymmenien saatossa ja mitä vapauden symbolina ja maahanmuuttajille suunnatun toivon merkkivalona toimiva Lady Liberty edustaa ihmisille ympäri maailmaa.

Looking For Alaska, kausi 1 – 19. lokakuuta

John Greenin menestysromaaniin (The Fault in Our Stars) perustuvan 8-osaisen minisarjan on luonut Gossip Girl ja O.C. -sarjojen luoja Josh Schwartz. Sarja seuraa yksityiskoulun aloittavaa teini-ikäistä Miles ”Pudge” Halteria (Charlie Plummer) tämän yrittäessä saada syvällisempää näkökulmaan elämään. Hän rakastuu Alaska Youngiin (norjalaisnäyttelijä Kristine Froseth) ja saa joukon uusia ystäviä. Mutta odottamattoman tragedian jälkeen Miles ja hänen ystävänsä yrittävät ymmärtää, mitä he ovat käyneet läpi.

Light As A Feather, kausi 2 loppuosa – 20. lokakuuta

Viaton levitaatioleikki menee pieleen, kun viisi sitä leikkinyttä teinityttöä alkaa kuolla ennustetulla tavalla. Hengissä selvinneet joutuvat miettimään, miksi he joutuivat kohteeksi, ja onko heitä metsästävä paha voima yksi heistä. Pääosassa nähtävä Liana Liberato esittää pelin kirousta vastaan taistelevaa ujoa, mutta suosittua lukiolaista McKenna Bradyä sekä hänen kaksoissiskoaan Jennie Bradyä. Haley Ramm esittää paikkakunnalle muuttanutta salaperäistä Violet Simmonsia, joka on pääsyt vapaaksi pelin kirouksesta. Brianne Tju esittää suosittua poikatyttöä ja tanssijaa Alex Portnoyta, joka on yhä pelin kirouksen alla.

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat