HBO Nordicin uutuudet viikolla 3/2021: J.K. Rowlingin dekkareihin pohjautuva CB Strike jatkuu, Batwomanin 2. kausi, uusi sarja It’s a Sin…

18.01.2021 17:20 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicissa julkaistaan Batwomanin toinen kausi kokonaisuudessaan. J.K. Rowlingin jännitysromaaneihin pohjautuva CB Strike palaa kuvioon Lethal White -romaanin jaksoin. Uutena sarjana alkaa draamasarja It’s a Sin.

Viikon 3 uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Nordicilla:

Tiger, osa 2 – 18. tammikuuta
Tiger on kaksiosainen dokumentti, joka kertoo yksityiskohtaisesti maailmanlaajuisen ikonin, Tiger Woodsin, noususta, putoamisesta ja eeppisestä paluusta. Sarjassa nähdään ennennäkemätöntä materiaalia ja paljastavia haastatteluita Tigerin lähipiirin kanssa.

Real Time With Bill Maher, kausi 19 – alkaa 18. tammikuuta
Amerikkalainen talk show, jota juontaa koomikko ja poliittinen satiirikko Bill Maher, jatkuu uusin jaksoin. Viikoittain ilmestyvässä ohjelmassa on mukana vieraita, joiden kanssa keskustellaan ajankohtaisista politiikkaan liittyvistä ja mediassa esillä olleista aiheista.

Batwoman, kausi 2 – alkaa 19. tammikuuta
Toimintasarjan 2. kaudella nähdään uusi Batwoman, kun Javicia Leslien näyttelemä Ryan Wilder perii entisen Batwomanin, Kate Kanen viitan. Ryan Wilder päättää ottaa Gothamin ohjat omiin käsiinsä inspiroiduttuaan salaperäisen, naamioidun sankarin menneistä teoista. Uudella kaudella Alice ja Jacob Kanea vastaan on kuitenkin entistäkin vaikeampi taistella kaksikon tehdessä kaikkensa pysäyttääkseen Wilderin.

All American, kausi 3 – alkaa 19. tammikuuta
Draamasarja kertoo lukioikäisestä amerikkalaisen jalkapallon tähtipelaaja Spencer Jamesista, jonka tarina pohjautuu entisen ammattipelaaja Spencer Paysingerin elämään. 3. kaudella mukana ovat vanhat tutut Spencer (Daniel Ezra), valmentaja Baker (Taye Diggs), Olivia (Samantha Logan), Coop (Bre-Z), Layla (Greta Onieogou) ja muut. Toipuuko Spencer todella loukkaantumisestaan, ja kuinka käy kotoaan pois muuttaneen valmentaja Bakerin? Varmaa on vain, että jalkapallokentällä tullaan näkemään suuria tunteita.

CB Strike – Lethal White – 21. tammikuuta
J.K. Rowlingin taiteilijanimellä Robert Galbraith kirjoittamiin jännitysromaaneihin pohjautuvasta rikossarjasta julkaistaan neljänteen romaaniin sijoittuva Lethal White. Tom Burke ja Holliday Grainger palaavat rooleihinsa Cormoran Strikena ja Robin Ellacottina. Neliosainen sarja julkaistaan jakso viikossa tahdilla.

Legacies, kausi 3 – alkaa 22. tammikuuta
Vampyyripäiväkirjojen spin off -sarja jatkuu uusin jaksoin, ja luvassa on uusia hirviöitä ja salaperäisiä vihollisia, joita vastaan Salvatoren koulun oppilaat joutuvat taistelemaan. Samalla kun Salvatoren nuoret noidat, vampyyrit, ihmissudet ja muut taikaolennot vielä tutustuvat uusiin voimiinsa, he joutuvat kohtaamaan ennenkokemattomia haasteita. Kolmannella kaudella selviää, kuinka Hopen (Danielle Rose Russell) ja Landonin (Aria Shahghasemi) käy. Vaikka Josie (Kaylee Bryant) on palannut entiselleen, Salvatoren oppilaiden kohtalo on edelleen vaakalaudalla.

It’s A Sin, kausi 1 – 23. tammikuuta
It’s A Sin seuraa kolmea nuorta homomiestä, jotka aloittelevat uutta elämää Lontoossa 1980-luvun alussa. Ensi alkuun toisilleen tuntemattomat nuorukaiset sekä heidän paras ystävänsä Jill päätyvät pian yhteisiin seikkailuihin. Uuden viruksen levitessä elämä tulee kuitenkin koettelemaan heitä tavoin, joita kukaan ei koskaan olisi voinut kuvitellakaan. Vuosikymmenen kuluessa nuoret kasvavat AIDSin varjossa, päättäen elää ja rakastaa kiihkeämmin kuin koskaan.

Russell T Daviesin käsikirjoittaman sarjan pääosissa ovat Olly Alexander sekä Omari Douglas, Callum Scott Howells, Lydia West ja Nathaniel Curtis. Näyttelijäkaartiin kuuluvat myös Keeley Hawes, Shaun Dooley, Neil Patrick Harris, Stephen Fry ja Tracy Ann Oberman.

Painting With John, kausi 1 – alkaa 23. tammikuuta
Uusi HBO-dokumenttisarja on tavallaan kuin meditatiivinen oppitunti, toisaalta taas kuin rento keskustelu takan ääressä. Taiteilija John Lurie tavataan sarjan jaksoissa työpöytänsä äärestä, missä hän hioo taidokasta vesiväritekniikkaansa jakaen samalla ajatuksiaan siitä, mitä on elämästä oppinut. Lurien maalauksista, musiikista ja röyhkeistä mielipiteistä punoutuu omaperäinen kokonaisuus, joka muistuttaa ottamaan päivittäin pienen hetken aikaa luovuudelle, hauskuudelle ja pikku kujeilulle.

Kaikki viikon 3 uudet jaksot HBO Nordicilla:

Ma 18.1.
Your Honor | S1 E7
Real Time with Bill Maher | S19 E1 (uusi kausi)

Ti 19.1.
Batwoman | S2 E1 (uusi kausi)
All American | S3 E1 (uusi kausi)

To 21.1.
The Stand | S1 E6
C.B. Strike: Lethal White | S1 E1 (osa 1/4)

Pe 22.1.
Legacies | S3 E1 (uusi kausi)
Rainbow Ruby | S1 E1-26 (KIDS)

La 23.1.
It’s a Sin | S1 E1-5 (kaikki jaksot)
Painting with John | S1 E1 (uusi sarja)

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.