HBO Nordicin uutuudet viikolla 38/2020: Jude Law’n ja Naomie Harrisin tähdittämä jännityssarja, Call Me By Your Name -ohjaajan uutuussarja, teiniraskaudesta kertova draamakomedia…

14.09.2020 18:00 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicissa alkaa kaksi erityisen kiinnostavaa sarjaa. The Third Day on muun muassa Jude Law’n ja Naomie Harrisin tähdittämä, jännittävä minisarja. We Are Who We Are on puolestaan Call Me By Your Name -ohjaajan sarjauutuus.

Viikon 38 uudet sarjat ja elokuvat:

The Third Day, minisarja – 15. syyskuuta alkaen
Minidraamasarja jakautuu kahteen osaan, joista toista kutsutaan nimellä “Kesä” ja toista nimellä “Talvi”. Ensimmäisissä kolmessa jaksossa nähdään Jude Law Samina, miehenä, jota salaperäinen saari vetää puoleensa. Saarella hän tapaa joukon paikallisia, jotka ovat valmiita suojelemaan perinteitään hinnalla millä hyvänsä. “Kesä”-osion jaksot ovat Dennis Kellyn käsikirjoittamat ja Marc Mundenin ohjaamat. Minisarjan toisessa osassa Oscar-ehdokkuuden Moonlight-elokuvasta saanut Naomie Harris esittää Heleniä, vahvatahtoista ulkopuolista, joka saapuu saarelle löytääkseen vastauksia. Helenin tulo syöksee paikalliset taisteluun. Mikä onkaan lopulta totta ja mikä kuvitelmaa? “Talvi”-jaksot ovat Kit De Waalin, Dean O’Loughlinin ja Dennis Kellyn käsikirjoittamat ja Philippa Lowthorpen ohjaamat.

We Are Who We Are, kausi 1 – 15. syyskuuta alkaen
Call Me By Your Name -elokuvasta tunnetun Luca Guadagninon ainutlaatuista, elokuvallista tyyliä päästään nyt ensi kertaa näkemään television puolella, kun hänen kahdeksanosainen draamasarjansa We Are Who We Are saa ensi-iltansa HBO Nordicilla. Sarjassa seurataan kahta amerikkalaisnuorta, jotka asuvat Yhdysvaltojen sotilastukikohdassa Italiassa. Sarja tarkastelee ystävyyttä, ensirakkautta ja identiteettiä, ja tempaa katsojan syvälle teini-iän innostuksen ja ahdistuksen pyörteisiin.

Unpregnant – 18. syyskuuta
17-vuotias Veronica saa tietää olevansa raskaana, mikä uhkaa hänen unelmiaan päästä huippuyliopistoon ja sen myötä huipputyöpaikkaan. Jenni Hendricksin romaaniin pohjautuvan draamakomedian on ohjannut Rachel Lee Goldenberg ja keskeisiä rooleja esittävät Haley Lu Richardson, Barbie Ferrera ja Giancarlo Esposito.

Kaikki viikon 38 uudet jaksot ja kirjastoelokuvat:

Ma 14.9.
Lovecraft Country | S1 E5
The Vow | S1 E4
Our Cartoon President | S3 E10 (uusia jaksoja)
Real Time With Bill Maher | S18 E26

Ti 15.9.
The Third Day | S1 E1 (uusi sarja)
We Are Who We Are | S1 E1 (uusi sarja)
Axios | S3 E14
Last Week Tonight with John Oliver – Tauolla

Pe 18.9.
Elokuva: Unpregnant
Kingdom Force | S1 E1–13 (Toonix)
Elokuvat: Bling, Kapteeni Kalsari (Toonix)

La 19.9.
Room 104 | S4 E9
No Man’s Land | S1 E1 (uusi sarja)
Elokuva: Habla Now

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.