HBO päätti lopettaa keväällä nähdyn kehutun uutuussarjansa vain yhden tuotantokauden jälkeen

14.07.2020 08:59 | Muropaketin toimitus

Domhnall Gleesonin ja Merritt Weverin tähdittämä Run-sarja sai kirvestä kalloon saman tien.

HBO on The Hollywood Reporterin mukaan päättänyt lopettaa Phoebe Waller-Bridgen ja Vicky Jonesin luoman Run-sarjan saman tien, vain yhden tuotantokauden jälkeen, joka esitettiin huhti-toukokuussa.

Trilleriä ja romanttista komediaa sekoittaneen seitsemästä jaksosta koostuvan sarjan pääosissa nähtiin Domhnall Gleeson ja Merritt Wever. He esittivät entisiä nuoruuden rakastavaisia Rubya ja Billyä, jotka päättivät päälle kolmekymppisinä jättää elämänsä ja perheensä ja karata yhdessä.

HBO kertoo tiedotteessaan, etteivät he keksineet yhdessä showrunnerina toimineen Jonesin kanssa kuinka kertomusta olisi voitu jatkaa. Eli ilmeisesti sarja ei saanut tarpeeksia katsojia, vaikka kriitikot sitä kehuivatkin.

Metacriticin yhteenkasaamien arvostelujen keskiarvo on 77 / 100 ja Rotten Tomatoesin puolella näkemästään on pitänyt 80 prosenttia kriitikoista. Muropaketti ei sarjaa arvostellut, mutta todettakoon sen muutaman ensimmäisen jakson olleen oikein viihdyttäviä, mutta niiden jälkeen taso romahti reippaasti.

Run-sarjan ensimmäinen kausi löytyy luonnollisesti HBO Nordicista.