Hit-Girlin näyttelijä on eri mieltä Jim Carreyn kanssa: ”Kick-Ass 2 ei ole rankka elokuva, The Human Centipede on”

13.08.2013 20:00 | Muropaketin toimitus

Chloë Grace Moretz palaa Hit-Girlin rooliin Kick-Ass 2:ssa. Tuoreessa haastattelussa nuori neiti puolustaa elokuvan väkivaltaa ja kielenkäyttöä.

Kick-Ass 2:n näyttelijäkaartiin lukeutuva Jim Carrey ilmoitti kesäkuussa pesevänsä kätensä supersankarikomediasta sen väkivallan takia. Chlöe Grace Moretz ei ole kollegansa kanssa samoilla linjoilla: Hit-Girlin esittäjä ei ole Kick-Ass 2:n verestä ja kirosanoista moksiskaan.

”Se on todellakin väkivaltainen elokuva, mutta sehän kuuluu sarjisleffojen kaavaan. Kick-Ass 2 ei ole mikään sarjamurhaajaelokuva tai The Human Centipede. Se on mielestäni rankka pätkä”, 16-vuotias Chloë Grace Moretz totesi The Timesille.

Samassa yhteydessä myös syksyllä ilmestyvää Carrie-remakea tähdittävä Moretz paljasti käyneensä Kick-Ass 2:n käsikirjoituksen läpi äitinsä kanssa. Liian härskit vuorosanat ja kohtaukset siivottiin pois – mikä ei todellakaan tarkoita, että lopputulos olisi perheen pienimmille sopivaa kuultavaa ja nähtävää.

Jeff Wadlow’n ohjaama Kick-Ass 2 saapuu Suomen teattereihin perjantaina. Elokuvan arvostelun voit lukea Dome.fi:sta jo nyt.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

Arvostelussa toimintakomedian jatko-osa: ”Härski Kick-Ass 2 ei pärjää edeltäjälleen” 13.8.2013
Jim Carrey hannasi Kick-Ass 2:sta – mitä mieltä elokuvan muut tähdet ovat asiasta? 9.8.2013
Kick-Ass 2:n uusi maistiainen paljastaa The Mother Fucker -pahiksen supervoiman 31.7.2013
Mitä helvettiä Kick-Ass 2:n tekijät ovat miettineet antaessaan siunauksensa tälle musiikkivideolle? 23.7.2013
Comic-Con 2013: Toinen lapsilta kielletty Kick-Ass 2 -traileri sisältää melkoista menoa 20.7.2013

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Times