Hugh Jackman vahvistaa asian: Darren Aronofsky ohjaa Wolverine 2:n

20.10.2010 08:42 | Muropaketin toimitus

MTV:n uutisen mukaan Wolverine itse, eli näyttelijä Hugh Jackman, on vahvistanut tiedon uuden mutanttiseikkailun ohjaajasta. Se on jo pitkään huhuttu Darren Aronofsky, mies elokuvien Unelmien sielunmessu, The Wrestler ja The Fountain takaa.

Jackmanin mukaan tästä Wolverine-elokuvasta on tulossa hyvin erilainen kuin vuonna 2009 ilmestyneestä X-Men Origins: Wolverine -flopista.

”Tämä on Wolverine, ei mikään Kippari Kalle. Hän on synkkä hahmo”, Jackman totesi hiljattain New York Magazinelle. ”The Usual Suspectsin kirjoittanut Chris McQuarrie on laatinut käsikirjoituksen, ja jo se antaa vihiä mistä on kyse. Aronofsky tulee tekemään tästä fantastisen. Katsojilla tulee olemaan mietittävää poistuessaan teattereista elokuvan jälkeen, se on varma.”

Wolverine 2:n kuvaukset alkavat vuoden 2011 alkupuolella.

Keskustelu

Periaatteessa positiivisella mielellä. Aronofsky on tähän asti tehnyt pari loistavaa elokuvaa. The Fountain oli ensimmäinen kokeilu hollywood-tasoisella budjetilla, eikä se mennyt ihan putkeen. Luotan kuitenkin edelleen mieheen, ehdottomasti tämän hetken lahjakkaimpia ohjaamia. Aronofsky oli muuten aikanaan vahva ehdokas ohjaamaan uutta Batmania, saa nähdä miten mies pärjää saatuaan uuden mahdollisuuden supersankarielokuvan kanssa.

Muropaketin uusimmat