Hugh Jackmanin ja Westworld-tv-sarjan luojan uuden scifi-elokuva ensi-iltaa on siirretty vielä kerran

05.05.2021 08:49 | Muropaketin toimitus

Lisa Joyn ohjaama Reminiscence-tieteiselokuva nähdään luvattua aiemmin.

Warner Bros. Pictures on veivannut Westworld-sarjan luojana tunnetun Lisa Joyn ohjaaman Reminiscence-tieteiselokuvan ensi-iltaa vielä kertaalleen, mutta tällä kertaa parempaan suuntaan. Hugh Jackmanin ja Rebecca Fergusonin tähdittämän elokuvan ensi-ilta aikaistuu ainakin Yhdysvalloissa viikolla.

Elokuun 27. päivän sijaan se saakin ensi-iltansa teattereissa ja HBO Maxissa 20. elokuuta. Tämä on jo neljäs kerta kun ensi-iltaa siirretään. Alun perin elokuvan oli tarkoitus saapua teattereihin viime kuussa.

Reminiscence-leffassa nähdään myös muun muassa Thandiwe Newton, Daniel Wu ja Cliff Curtis. Se kertoo Jackmanin esittämästä mielen yksityisetsivästä, joka auttaa asiakkaitaan palauttamaan muistojaan.

Virallinen juonikuvaus kertoo elokuvasta alkuperäiskielleä seuraavaa:

”Nick Bannister (Hugh Jackman), a private investigator of the mind, navigates the darkly alluring world of the past by helping his clients access lost memories. Living on the fringes of the sunken Miami coast, his life is forever changed when he takes on a new client, Mae (Rebecca Ferguson). A simple matter of lost and found becomes a dangerous obsession. As Bannister fights to find the truth about Mae’s disappearance, he uncovers a violent conspiracy, and must ultimately answer the question: how far would you go to hold on to the ones you love?”

Elokuvan Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa, mutta koska HBO Max aloittaa toimintansa meilläkin jossain vaiheessa syksyä, niin ehkäpä Reminiscence tulee tarjolle vielä tämän vuoden puolella.