Huhu: Megan Fox perii Batman-pahiksen roolin Uma Thurmanilta

16.12.2016 08:22 | Muropaketin toimitus

Warner Bros. Picturesin tuotantoa oleva Gotham City Sirens -elokuva sai vahvistuksen tällä viikolla. Suicide Squadista tuttu David Ayer ohjaa elokuvan, joka keskittyy Batmanin naispuolisiin vihollisiin ja liittolaisiin.

Gotham City Sirensin hahmoista on toistaiseksi vahvistettu vain Margot Robbien esittämä Harley Quinn. Oletettavaa – käytännössä varmaa – on, että elokuvassa nähdään myös ainakin Kissanainen ja Poison Ivy eli Myrkkymuratti.

Hahmojen näyttelijöistä ei ole vielä tietoa, mutta Bleeding Cool -sivusto on vihjannut, että Megan Fox on ehdolla Poison Ivyn rooliin. Perustelut väitteelle ovat kuitenkin toistaiseksi aika hataralla pohjalla: vannoutunut sarjisnörtti Fox on kuulemma tilannut itselleen sellaisia lehtiä, joissa Ivy esiintyy. Transformers-tähti on myös aikoinaan kertonut haluavansa esittää hahmoa valkokankaalla.

Warner Bros. ei ole vaivautunut huhuja kommentoimaan sen enempää kuin Megan Foxkaan.

Ennen Gotham City Sirensia Myrkkymuratti on nähty valkokankaalla surullisenkuuluisassa Batman & Robinissa (1997). Joel Schumacherin kalkkunaklassikossa superkonnaa esitti Uma Thurman.

Poison Ivy

Muropaketin uusimmat