Huhu: Sigourney Weaverin lisäksi myös Michael Biehn on mukana Alien 5:ssa

02.03.2015 09:30 | Muropaketin toimitus

Aliens

San Diegon Comic Con on maailman kuuluisin sarjakuvatapahtuma, mutta messutaan sitä sarjisten ilosanomaa muuallakin. Pensacon järjestettiin Floridan Pensacolassa viikonloppuna.

Asian mukaisesti Pensaconissa oli paikalla iso joukko vieraita niin sarjakuvien, tv-sarjojen kuin elokuvienkin parista. Yksi nimekkäimmistä esiintyjistä oli The Terminatorista, Aliensista ja The Abyssista tuttu näyttelijä Michael Biehn.

Moni on arvuutellut, mahtaako Biehnin esittämä Dwayne Hicks olla mukana Neill Blomkampin ohjaamassa Alien-elokuvassa – hahmohan nähtiin ainakin alustavissa luonnoksissa.

Noh, nyt asia on saattanut ratketa.

Siis todellakin saattanut.

Reddit-sivustolle on nimittäin kirjoitettu viikonloppuna paljon huomiota saanut viesti, joka kuuluu seuraavasti:

”Olen Pensaconissa, annoin juuri Michaelille [Biehn] Reece-toimintafiguurin ja sanoin ’Tämä on sinun… Yksi kysymys, onko sinuun otettu yhteyttä Alien 5:n tiimoilta?’. Hän katsoi minua, hymyili ja sanoi ’kyllä'”.

No, kuka tahansa voi toki kirjoittaa internetiin mitä tahansa, joten ei innostuta asiasta liikaa. Silti, jos tieto pitää paikkansa ja Michael Biehn tosiaan tekee sopimuksen 20th Century Foxin kanssa roolista, on Aliens-faneilla luvassa melkoiset kekkerit.

Neill Blomkampin ohjaama Chappie saa ensi-iltansa tällä viikolla. Alien 5:n aikataulusta ei ole vielä tietoa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Reddit