Joseph Gordon-Levitt kommentoi Yön ritarin paluun loppukohtausta

16.08.2012 07:48 | Muropaketin toimitus

Varoitus: älä lue tätä uutista, jos et jostain syystä ole vielä nähnyt Yön ritarin paluuta!

Christopher Nolanin kolmannessa Batman-elokuvassa poliisi John Blakea esittävä Joseph Gordon-Levitt on kertonut mitä hän tuumii Yön ritarin paluun loppukohtauksesta. Siinä virallisen lainvalvonnan lainalaisuuksiin pettynyt Blake saapuu Lepakkoluolaan ja saa haltuunsa kaikki Batmanin välineet. Gordon-Levittin mukaan lopetus ei välttämättä tarkoita, että hänet nähdään elokuvan mahdollisessa jatko-osassa.

”Minä en saa päättää noista asioista. Näin sen vaan on. Luuletko että minä saan päättää noista asioista?”, näyttelijä veisteli Jimmy Kimmelille tämän viihdeohjelmassa. ”Mielestäni kohtaus ei välttämättä petaa jatko-osaa. Mielestäni se on hieno päätös trilogialle. Jos muistelee Batman Beginsiä, Bruce Wayne kertoo kuinka Batman on enemmän kuin mies. Hän on symboli. Kuka vaan voi olla sankari, koska sellainen löytyy meidän jokaisen sisältä. Tämä teema säilyy läpi trilogian”.

Batman-elokuvien studio Warner Bros. Pictures ei ole vielä paljastanut suunnitelmiaan mitä se aikoo yön ritarilla jatkossa tehdä. Periaatteessa vaihtoehtoja on kolme. Joko luvassa on lisää Nolanin maailmaan sijoittuvia elokuvia, elokuvasarja käynnistetään alusta tai sitten Batman seikkailee yhteiselokuvassa DC Comicsin muiden sankarien kanssa Justice League -elokuvassa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: MTV