Uusimmat

Judge Dreddin luoja kommentoi uutta elokuvaa

24.01.2012 12:40 Muropaketin toimitus

Judge Dredd

Viime viikolla kerroimme mitä Judge Dreddin luonut käsikirjoittaja John Wagner piti vuoden 1995 filmatisoinnista. Nyt kommenttivuorossa on syksyllä ensi-iltansa saava uusi Dredd-elokuva.

John Wagnerin mielestä Sylvester Stallonen tähdittämän elokuvan suurin ongelma oli käsikirjoitus. Sama vaiva ei kiusaa Dredd-elokuvaa. ”Käsikirjoitus keskittyy Dreddiin ja hänen maailmaansa. On mahdotonta käsitellä kaikkia hahmojen ja kaupungin sävyjä – ehkä juuri se oli ensimmäisen elokuvan vika; se koetti liikaa eikä saavuttanut paljoakaan. Dreddin paino on tuomitsemistyössä – välittömässä oikeudessa väkivaltaisessa tulevaisuuden kaupungissa”, Wagner visioi.

Pete Travisin ohjaaman Dreddin tekemistä sivusta seurannut John Wagner on käsikirjoituksen ohella muutenkin tyytyväinen elokuvaan. ”Pidän näyttelijöistä, roolitus on tehty hyvin ja näyttelijät hoitivat hommansa hyvin. Olivia Thirlby on täydellinen Anderson, nuori psi-tuomari. Hän tuo hahmoon liikuttavaa haavoittuvaisuutta.”

Lopuksi Wagner kertoi parhaan uutisen, mitä Judge Dredd -fanit voivat toivoa kuulevansa: ”Karl Urban [Judge Dredd] ei riisu kypäräänsä tai suutele ketään”.

Lue myös:

Judge Dreddin luoja kommentoi vuoden 1995 elokuvaa: ”Vika ei ollut Stallonessa”

Lähde: Hero Complex