Katso uuden Painajainen Elm Streetillä -elokuvan ensimmäinen traileri

28.09.2009 11:56 | Muropaketin toimitus

Ensi vuonna luvassa on ensimmäinen Painajainen Elm Streetillä -elokuva 16 vuoteen. Kyseessä on jatko-osan sijaan re-make, jonka on tarkoitus käynnistää Freddy-elokuvien sarja uudelleen. Katso elokuvan ensimmäinen traileri Kaistalta.

Uuden alun myötä jopa Freddyn näyttelijä on vaihtunut. Robert Englundin korvaa Jackie Earle Haley, jonka tunnetuin rooli on toistaiseksi Watchmen-supersankarielokuvan Rorschach. Elokuvan ohjaa ensikertalainen Samuel Bayer, joka on ennen tätä ohjannut lähinnä musiikkivideoita. Bayerin CV:stä löytyvät mm. Green Dayn, My Chemical Romancen, Marilyn Mansonin, Nirvanan, Garbagen ja The Ramonesin videoita.

 

Keskustelu

Voi freddy-parkaa, aikamoinen raiskaus alkuperäisiä elm street leffoja kohtaan

Ongelma ei ole siinä, että paskoja leffoja tehdään, vaan siinä, että ihmiset käyvät tyhmyyttään katsomassa niitä. Ilman jälkimmäistä ei olisi ensimmäistä.

Ihme skeidaa hollywood nykyään puskee ulos. Kun ajattelee että samalla rahalla pystyisi tekemään hyvän elokuvan

Näitähän ne jenkit nyt pukkaa, kun ei enää osata uutta tehdä. Ei ole alkuperäisen Elm Street-leffan veroinen ainakaan trailerin perusteella. Freddykään ei paljon säväyttänyt.

Olen aina pitäny Bayerin ohjaamista musiikkivideoista, mutta en ole varma, onko tämä mikään hyvä re-make. Tosin, ei se välttämättä ole Bayerin vika, jos elokuva on huono.

Aiemmat katsoneena tämä traileri ei lupaa mitään katsomisen arvoista. Ja vieläpä Michael Baylta…möhköfantti musiikkia ja unettavia hidastuksia.

eiiiii. miksi oi miksi pitää tehdä uusintaversioita?? roargh.

Muropaketin uusimmat