Uusimmat

Katso video: Näin tehtiin maailmanloppuelokuva 2012:n erikoistehosteet osa 2

14.11.2009 10:02 Muropaketin toimitus

Perjantaina 13. marraskuuta sai ensi-iltansa Roland Emmerichin ohjaama 2012, joka kertoo ihmiskunnan viimeisistä hetkistä maapallolla. Elokuva on tullut tunnetuksi upeista tehosteistaan, joita vilisee valkokankaalla runsaasti. Nyt voit tutustua Kaistalla making of -videoon, joka kertoo miten 2012:n Yellowstoneen sijoittuva massiivinen tuhokohtaus toteutettiin.

Ennen videota kertauksena 2012:n juoni niille, joille se ei vielä ole tullut tutuksi:

Retkeillessään perheensä kanssa Yellowstonen kansallispuistoissa Jackson Curtis (John Cusack) sattuu törmäämään salaiseen tutkimuslaitokseen, jossa varaudutaan kuumeisesti maailmanlopun tuloon. Hallitus on pimittänyt kansalaisilta tiedon, että arvostettu tutkimusryhmä on vahvistanut maailman tuhoutuvan vanhan ennustuksen mukaisesti vuonna 2012. Tarkoituksena on pelastaa mahdollisimman suuri osa ihmiskunnasta, mutta kaikki eivät voi päästä mukaan…

Koskaan aikaisemmin ei ole yksi tietty päivämäärä ollut yhtä merkityksellinen niin monille kulttuureille, uskonnoille, tiedemiehille ja valtioille. 2012 on eeppinen seikkailu, joka kertoo maailmanloppua enteilevästä kauhuskenaariosta ja ihmisen sankarillisesta lopunajan kamppailusta maanjäristysten, tulivuorenpurkausten, tsunamien ja muiden mullistavien luonnonkatastrofien kourissa.

Tarvitset flash player 8 katsellaksesi videota. 

Katso myös: Video: Näin tehtiin maailmanloppuelokuva 2012:n erikoistehosteet

Muropaketin uusimmat