Uusimmat

Kevin Costnerin huippusarja jatkuu tänään Suomessa kolmannen tuotantokauden jaksoilla

08.09.2020 08:00 Muropaketin toimitus

Kevin Costnerin tähdittämä Yellowstone-sarja jatkuu tänään Suomessa Paramount Networkilla.

Yhdysvaltojen katsotuimpiin tv-ohjelmiin viime vuosina lukeutuneen draamasarja Yellowstonen kolmas kausi käynnistyy Suomessa Paramount Network -ilmaiskanavalla tänään.

Kevin Costnerin tähdittämän modernin westernin ovat luoneet Hell or High Water -käsikirjoituksestaan Oscarilla palkittu Taylor Sheridan ja muun muassa Sons of Anarchyn tuottanut John Linson.

Sarja seuraa John Duttonin (Costner) ja hänen perheensä pyörittämän suurtilan elämää Montanassa, Yhdysvalloissa. Tilan elämää varjostavat jatkuvat konfliktit intiaanireservaatin kanssa sekä taistelu laajenevan kaupungin ja vihamielisten kilpailijoiden pyörteissä.

Sarjan tähtikaartiin kuuluvat Costnerin lisäksi myös muun muassa Luke Grimes, Wes Bentley ja Kelly Reilly. Kolmannella kaudella mukaan kuvioihin astuu myös Roarke Morris, jolla on suunnitelmia Duttonin perheen pään menoksi. Morrista näyttelee Lost-sarjasta tuttu Josh Holloway.

Kolmas tuotantokausi alkaa Paramount Network -ilmaiskanavalla tiistaina 8. syyskuuta kello 22:00 alkaen. Kauden jaksot ovat myös katsottavissa etukäteen Paramount+ -suoratoistopalvelussa.

Yellowstonesta on tulossa myös neljäs tuotantokausi.