Kill Bill -tähti Uma Thurman on yhä valmis antamaan Quentin Tarantinolle tilaisuuden kaikesta mediakohusta huolimatta

08.05.2018 05:30 | Muropaketin toimitus

Kill Bill -elokuvan kuvauksissa pysyvästi loukkaantunut Uma Thurman syytti alkuvuodesta ohjaaja Quentin Tarantinoa painostuksesta stuntin tekoon. Thurman ei kuitenkaan ole täysin haudannut mahdollisuutta yhteistyöhön.

Uma Thurman avautui aiemmin tänä vuonna Kill Bill -elokuvan kuvauksissa tapahtuneesta onnettomuudesta, jonka vuoksi hänelle jäi pysyvä vamma niskaan ja polviin. Thurman kertoi halunneensa kohtauksen kuvaukseen stunt-näyttelijän, mutta ohjaaja Quentin Tarantino painosti häntä tekemään kohtauksen itse.

Cinemablendin julkaisemassa kommentissa Thurman ei kuitenkaan halua polttaa kaikkia siltoja entiseen yhteistyökumppaniinsa, jonka kanssa hän on tehnyt Kill Bill -elokuvien lisäksi Pulp Fictionin. Thurman sanoo, ettei mahdollinen yhteistyö ole täysin pois suljettu asia tulevaisuudessa:

“Jos hän kirjoittaisi mahtavan roolin! Ymmärrän häntä ja jos hän kirjoittaisi oikein hyvän roolin ja me molemmat olisimme oikeassa paikassa sen suhteen, se olisi kokonaan eri juttu.”

Mahdollinen yhteistyö jää lopulta nähtäväksi, sillä Tarantino on itse ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle elokuvien teosta kymmenennen elokuvansa jälkeen.

Muropaketin uusimmat