Uusimmat

Kiusaamista, huumeita ja kolme itsemurhayritystä – Jack Blackin elokuvassa näytteleminen pilasi nuoren näyttelijän elämän

04.03.2021 13:25 Muropaketin toimitus

Rivkah Reyes oli 10-vuotias näytellessään Jack Blackin tähdittämässä komediassa School of Rock vuonna 2003.

Richard Linklaterin vuonna 2003 ohjaama, Jack Black -vetoinen School of Rock on herttainen komedia apuopettajaksi pestautuvasta rokkarista ja tämän luotsaamasta musiikkiluokasta matkalla maineeseen. Kaikkien elokuvan nuorten näyttelijöiden elämä ei kuitenkaan ollut julkaisun jälkeen pelkkää herkkua.

The New York Postin uutisen mukaan elokuvassa 10-vuotiaana Katie-nimistä basistia näytellyt Rivkah Reyes paljastaa, että hän joutui tavalliseen elämään palatessaan kiusaamisen kohteeksi.

“Ihmiset olivat joko todella kivoja tai todella ilkeitä. Ei ollut minkäänlaista keskitietä”, Reyes kertoo. Koulukavereiden kiusaamisen ohella aikuiset miehet yliseksualisoivat alaikäistä tyttöä, minkä lisäksi hän paljastaa oman perheensä toimineen oppikirjaesimerkkinä myrkyllisestä vanhemmuudesta.

Reyes kertoo joutuneensa 14-vuotiaana huumeiden ja alkoholin kierteeseen, josta pääsi irti vasta aikuisena. Noihin kymmeneen vuoteen mahtuu myös kolme itsemurhayritystä ja syömishäiriö.

Nykyisin  28-vuotias Reyes näyttää tältä:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Rivkah Reyes (@rivkah.reyes) jakama julkaisu