UUSIMMAT

Kolme uutta kuvaa Glass-elokuvasta: Unbreakablen ja Splitin sankari ja konnat palaavat tammikuussa valkokankaalle

14.11.2018 11:04 | Muropaketin toimitus

 

Glass-elokuvassa nähdään James McAvoy, Bruce Willis ja Samuel L. Jackson.

M. Night Shyamalanin Glass-elokuva saa ensi-ilansa tammikuussa. Se on jatko-osa sekä Unbreakable- että Split-leffoille, josta Total Film on nyt julkaissut kolme uutta kuvaa. Fotoissa nähdään James McAvoyn Split-leffassa esittämä Kevin Wendell Crumb ja Unbreakable-elokuvassa nähdyt Bruce Willisin David Dunn ja Samuel L. Jacksonin Mr. Glass.

Shyamalanin ohjaaman Glassin tuottaa Blumhouse Production -lafkan Jason Blum. Se saa Suomen ensi-iltansa 18. tammikuuta. Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”M. Night Shyamalan saattaa yhteen tarinat kahdesta hittielokuvastaan—Touchstone Picturesin vuoden 2000 elokuvasta Unbreakable ja Universalin vuoden 2016 elokuvasta Split—joista rakentuu aivan uusi, sarjakuvamainen trilleri: Glass.

Elokuvasta Unbreakable Bruce Willis palaa David Dunnin rooliin ja Samuel L. Jackson on jälleen Elijah Price, joka tunnetaan myös liikanimellään herra Glass. Elokuvasta Split taas tulevat James McAvoy, joka uusii monipersoonaisen Kevin Wendell Crumbin roolinsa, ja Anya Taylor-Joy, joka on ainoana Pedon kohtaamisesta selviytynyt Casey Cooke

Elokuvan Split tarinaa jatkava Glass alkaa siitä, kuinka Dunn jahtaa Crumbin yli-inhimillistä Peto-hahmoa toinen toistaan hurjemmissa kohtaamisissa, mutta taustalla lankoja vetelee hämäräperäinen Price, jolla on hallussaan merkittäviä salaisuuksia molemmista miehistä.

Kivikovaan näyttelijäkaartiin kuluvat lisäksi Unbreakablesta tutut Spencer Treat Clark ja Charlayne Woodard, jotka palaavat rooleihinsa Dunnin poikana ja Pricen äitinä, sekä Golden Globe -voittaja Sarah Paulson (kauhusarja American Horror Story).”

Muropaketin uusimmat