Uusimmat

Kuva: Star Wars -puhelimet tulevat tänään myyntiin Japanissa

02.12.2016 09:34 Muropaketin toimitus

Rogue One

Japanilainen matkapuhelinoperaattori ottaa joulukuun 14. päivä ensi-iltansa saavan Rogue One -elokuvan julkaisun tosissaan. SoftBank on nyt lanseerannut markkinoille Sharpin kanssa yhteistyössä kehitetyt ja valmistetut teemaan sopivat Star Wars -älypuhelimet.

Rogue One: A Star Wars Storyn innoittamat Star Wars -luurit tulevat saataville mustalla ja valkoisella värityksellä. Muuten raudaltaan identtiset puhelimet on varustettu 5,3-tuumaisella Full HD -resoluution IGZO-paneelilla, Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiirillä, kolmen gigatavun käyttömuistilla, 32 gigatavun tallennustilalla sekä 3000 mAh:n akulla. Takapuolelta löytyy 22,6 megapikselin kamera, kyljestä microSD-korttipaikka ja erikoisominaisuutena puhelimessa on tv-viritin.

Star Wars -ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa teeman mukaiset live-taustakuvat, tumma ja vaalea teema, herätyskello, emojit ja soittoäänet.

Puhelimet saapuvat myyntiin tänään, 2. joulukuuta, mutta fanien pettymykseksi valitettavasti näillä näkymin ainoastaan Japanin markkinoilla.

Star Wars