Kuva: Tältä uransa uuteen nousuun kammennut Muumio-tähti Brendan Fraser näyttää nykyään

08.12.2021 09:03 Muropaketin toimitus

Keski-ikäinen Brendan Fraser on tehnyt näyttävän paluun ja esiintyy lukuisissa laatuleffoissa.

Yksi tämän vuoden hymyn kasvoille saavista positiivisista asioista on Brendan Fraserin näyttävä paluu. Näyttelijä loisti jo keväällä 2019 Doom Patrol -sarjan ensimmäisellä kaudella, jonka kolmas kausi tuli päätökseensä HBO Maxissa kuukausi sitten.

Fraser näyttelee Darren Aronofskyn tulevan The Whale -elokuvan pääosan ja esiintyy myös Martin Scorsesen odotetussa Killers of the Flower Moonissa. Fraser on mukana hienossa roolissa Steven Soderberghin tuoreessa No Sudden Move -leffassa, joka sai ensi-iltansa Suomessa HBO Max -palvelun lanseerauksen yhteydessä lokakuun lopussa.

Tulossa on myös Max Barbakowin Brothers-komedia, jonka ensi-ilta ei ole vielä tiedossa. Siinä Fraser näyttelee yhdessä Josh Brolinin ja Peter Dinklagen kanssa.

Fraser nähdään myös Batgirl-elokuvassa, jossa hän esittää Firefly-pahista. HBO Max -elokuvan kuvaukset ovat käynnissä, joihin Fraser liittyi mukaan pari päivää sitten, joka sattui olemaan myös hänen syntymäpäivänsä. Kuvausryhmä, ohjaajat ja kanssanäyttelijät yllättivät 53 vuotta täyttäneen Fraserin.

Toinen ohjaaja Adil El Arbi julkaisi Instagram-tilillään kuvan ja hyvän mielen videopätkän synttäriylläristä.

Fraserin Batgirl-elokuvassa esittämä Firefly-Tulikärpänen teki sarjakuvien puolella ensiesiintymisensä jo vuonna 1952 Detective Comics -lehden numerossa #184.

Batgirl-leffassa päähenkilö on komisario Gordonin tytär Barbara Gordon, joka puolestaan teki ensiesiintymisensä vuonna 1966 ilmestyneessä Detective Comics -lehden numerossa #357, josta vastasivat käsikirjoittaja Gardner Fox ja taiteilija Carmine Infantino.

Batgirl-elokuvan nimikkoroolin näyttelee Leslie Grace. Mukana on myös Jacob Scipio, jonka roolia ei ole vielä paljastettu. J.K. Simmonsin huhuillaan palaavan komisario Gordonin rooliin.

Elokuvan ohjaavat esimerkiksi Bad Boys for Life -leffasta tutut Adil El Arbi ja Bilall Fallah. Käsikirjoittajana toimii Christina Hodson. Elokuvaa ei nähdä elokuvateattereissa lainkaan, vaan se saa ensi-iltansa HBO Max -palvelussa ensi vuonna. Tarkka päivämäärä ei ole vielä selvillä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Adil El Arbi (@adilelarbi) jakama julkaisu