Leonardo DiCaprio polttaa ihmisiä oikealla liekinheittimellä Quentin Tarantinon uudessa elokuvassa – “Hän ei oikein pitänyt siitä”

07.08.2019 21:03 | Muropaketin toimitus

Quentin Tarantinon ohjaama Once Upon a Time in Hollywood saa Suomen ensi-iltansa 16. elokuuta.

Suomessakin ensi viikolla julkaistavaa, Quentin Tarantinon odotettua uutuuselokuvaa Once Upon a Time in Hollywood tähdittävät Brad Pitt ja Leonardo DiCaprio. Yhdessä kohtauksessa DiCaprion piti oikeasti sytyttää vastanäyttelijöitään tuleen, eikä näyttelijä ymmärrettävästi oikein pitänyt siitä, kertoo Cinemablend.

Elokuvan stunt-koordinaattori, Hollywoodissa 26 vuotta työskennellyt Robert Alonzo kertoo, että hän pyrki helpottamaan DiCaprion huolta näyttämällä, ettei kohtauksessa ole vaaraa vastanäyttelijöille – sytyttämällä ensin itsensä palamaan.

“Leo ei kirjaimellisesti halua satuttaa ketään ja ymmärrän sen täysin. Yleensä tällaisessa kohtauksessa käytetäänkin stunt-näyttelijää… Tällä kertaa kuitenkin Leo oikeasti sytyttää heidät tuleen. Hän pitää liekinheittimen tulta yllä seitsemän, kahdeksan sekunnin ajan sellaisia ihmisiä päin, joita hän ei ennestään tunne. Se on henkisesti vaikea tehtävä ja nostan hattua sille, että hän pystyi pysymään roolihahmossaan ja tekemään kohtauksen”, Alonzo selittää.

Muropaketin uusimmat