Uusimmat

Loki julkaistaan Disney Plussassa kesäkuussa – Tom Hiddlestonilla on kuitenkin jo uusi projekti kiikarissa

17.03.2021 15:00 Muropaketin toimitus

Marvelin universumissa Lokia esittävä Tom Hiddleston nähdään keskeisessä roolissa Apple TV+:n tulevassa sarjassa The Essex Serpent.

Näyttelijä Tom Hiddlestonilla pitää jälleen kiirettä. Kesäkuussa hän palaa rakastettuun Marvel-rooliinsa Disney Plussan tulevassa sarjassa Loki, ja sen jälkeen vuorossa on Apple TV+:n uusi sarja The Essex Serpent.

Empire uutisoi, että The Essex Serpentin kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Sarja pohjautuu Sarah Perryn palkittuun romaaniin, jonka pohjalta käsikirjoituksen on tehnyt Anna Symon. Ohjaajana toimii Clio Barnard.

Sarja sijoittuu pieneen essexiläiseen Aldwinterin kaupunkiin, jossa kerrotaan legendaa myyttisestä jättiläiskäärmeestä. Sen pääosassa nähdään Claire Denis, joka esittää leskeksi jäänyttä Coraa, joka päätyy tutkimaan Essexin käärmeen myyttiä. Hiddleston esittää William Ransome -nimistä miestä (alakuvassa), jonka polku risteää Coran kanssa.

Aiemmin Coran roolissa oli tarkoitus nähdä Keira Knightley, mutta tämä jätti projektin vain muutama viikko ennen kuvausten alkua. Hänet korvattiin Denisillä ja kuvaukset ovat nyt siis päässeet alkuun.

The Essex Serpentin julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.