Uusimmat

Luc Bessonin Valerianista uusi traileri – tältä näyttää kesän kosmisin scifi-ensi-ilta

29.03.2017 16:45 Muropaketin toimitus

Luc Bessonin ohjaamasta Valerian and the City of a Thousand Planetsista on julkaistu hetki sitten uusi, sangen näyttävä mainosvideo.

Heinäkuun 26. päivä ensi-iltansa saava Valerian pohjautuu Pierre Christinin ja Jean Claude Mézièren klassikkosarjakuvaan. Elokuvan pääosissa nähdään Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Ethan Hawke ja Rihanna.

Valerian and the City of a Thousand Planetsin tarinassa Valerian (Dane DeHaan) ja Laureline (Cara Delevingne) ovat tuhon jälkeen jälleenrakennetussa Maassa eläviä avaruusagentteja.

Laajempi juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Eletään 2700-lukua. Valerian (Dane DeHaan) ja Laureline (Cara Delevingne) ovat erikoistehtäviä suorittava agenttikaksikko, joka ylläpitää järjestystä ihmisten asuttamilla alueilla avaruudessa. Puolustusministeriön määräämää tehtävää suorittaessaan agentit saapuvat henkeäsalpaavan upeaan Alphan kaupunkiin – valtavaan metropoliin, jossa lajit universumin kaikilta laidoilta ovat eläneet yhdessä vuosisatojen ajan jakaen tietonsa, älynsä ja kulttuurinsa toistensa kanssa. Alphan keskellä on mystinen, pimeä voima, joka uhkaa tuhannen planeetan kaupungin rauhanomaista elämää. Valerianin ja Laurelinen on kiirehdittävä tunnistaakseen uhkaava pimeys ja suojellakseen ei vain Alphan, vaan koko universumin tulevaisuutta.

Ennen Valeriania Luc Besson on tehnyt scifin saralla elokuvat Viimeinen taistelu (1983), The Fifth Element (1997) ja Lucy (2014).

Valerian
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat