Martin Scorsese ja Leonardo DiCaprio jälleen yhteistyöhön – Killers of the Flower Moonista tulee Apple-elokuva

29.05.2020 17:00 | Muropaketin toimitus

Martin Scorsesen ja Leonardo DiCaprion lännenelokuva Killers of the Flower Moon julkaistaan Applen suoratoistopalvelussa.

Ohjaaja Martin Scorsese ja Leonardo DiCaprio tekevät jälleen yhdessä elokuvaa. Collider uutisoi, että Apple on juuri voittanut tarjouskisan elokuvan julkaisuoikeuksista ja Killers of the Flower Moon julkaistaan Apple TV+ -palvelussa.

Killers of the Flower Moon pohjautuu David Grannin romaaniin ja se on ollut suunniteilla jo vuosia Impression Entertainmentin ja sittemmin Paramountin toimesta. Elokuvan budjetti on kuitenkin noussut jopa 185 miljoonaan dollariin, minkä vuoksi studio joutui perääntymään projektista, ja nyt sen on hankkinut omistukseensa Apple, jonka oma suoratoistopalvelu Apple TV+ kaipaa uusia silmäpareja.

Applen osallisuudesta huolimatta elokuva julkaistaan myös maailmanlaajuisesti elokuvateattereissa – Paramountin nimissä. Julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa.

Killers of the Flower Moon on lännenelokuva, joka sijoittuu 1920-luvulle Oklahomaan ja kertoo alkuperäisten amerikkalaisten mailla tapahtuneista murhista sen jälkeen, kun heidän mailtaan löytyi öljyvaroja.