Marvelin Inhumans-sarja alkaakin yllättäen HBO Nordicilla jo ensi lauantaina

27.09.2017 14:15 | Muropaketin toimitus

Marvel’s Inhumans tulee tarjolle kahden jakson myötä heti Yhdysvaltain ensi-esityksen jälkeen.

Ellei meiltä ole mennyt jotain todella pahasti ohi, niin HBO Nordic onnistui yllättämään ja paljasti juuri hetki sitten lähettämässään tiedotteessa, että ABC-kanavan tekemän Marvel’s Inhumans -sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa tulevatkin tarjolle striimauspalveluun jo ensi lauantaina 30. syyskuuta, eli heti Yhdysvaltain ensiesityksen jälkeen.

Supersankariseikkailu lanseerataan Jenkeissä näyttävin menoin esittämällä kaksi ensimmäistä jaksoa IMAX-teattereissa, josta ei Suomessa tietenkään ole mitään iloa, mutta innokkaimmat Inhumans-fanit voivat suunnata joko Tallinnaan tai Tukholmaan scifi-seikkailua todistamaan.

Vielä keväällä Inhumansille naureskeltiin oikein kunnolla, sillä sen ensimmäiset promokuvat näyttivät rehellisesti siltä kuin kuin Jari Sarasvuo olisi tullut Ropeconiin. Tuoreempien trailerien perusteella sarja ei enää vaikutakaan pelkältä kalkkunalta tai cosplaylta.

HBO virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Marvel’s Inhumans -sarja kertoo Epäinhimillisten kuningasperheen seikkailuista, johon kuuluu mm. arvoituksellinen kuningas Black Bolt. Kuninkaan ääni on niin voimakas, että jopa pienikin kuiskaus voi tuhota kokonaisen kaupungin. Kuningasperhe hajoaa sotilasvallankaappauksen seurauksena, mutta he pääsevät täpärästi pakenemaan Havaijille. Siellä heitä odottaa uusi, rehevä maailma sekä yllättävät kohtaamiset sen asukkaiden kanssa. Perheen on nyt löydettävä jälleen toisensa ja palattava kotiin, ennen kuin heidän elämäntapansa tuhoutuu ikiajoiksi.”

Sarjan pääosissa nähdään Anson Mount (Black Bolt), Iwan Rheon (Maximus), Serinda Swan (Medusa), Eme Ikwuakor (Gorgon), Isabelle Cornish (Crystal), Ken Leung (Karnak), Ellen Woglom (Louise), Sonya Balmores (Auran) ja Mike Moh (Triton).

Sarjan vastaavia tuottajia ovat showrunner Scott Buckin lisäksi Jeph Loeb ja Jim Chory Marvelilta sekä kaksi ensimmäistä jaksoa ohjannut Roel Reiné. Sarja on Marvelin ja IMAXin yhteistyöhanke ja sen on tuottanut Marvel Television yhdessä ABC Studiosin kanssa.

Marvel’s Inhumans ensi-illassa HBO Nordicilla 30. syyskuuta tuplajaksolla. Seuraavat jaksot tulevat ensi-iltaan aina lauantaisin.

Muropaketin uusimmat