Metallica-rumpali Lars Ulrich muisteli tapaamistaan Tom Cruisen kanssa Mission: Impossible 2:n kuvauksissa – “Hän on aina ollut tosi cool minua kohtaan”

11.09.2020 18:00 | Muropaketin toimitus

Metallica teki aikoinaan tunnusmusiikin Mission: Impossible 2 -elokuvaan.

Metallica on julkaissut uuden levyn ja sen myötä Lars Ulrich päätyi Colliderin haastattelussa muistelemaan myös yhteistyötään Tom Cruisen kanssa Mission: Impossible 2:n kuvauksissa. Metallicahan teki kyseiseen, John Woon vuonna 2000 ohjaamaan elokuvaan tunnusmusiikin. I Disappear -biisin videon voi katsoa uutisen lopussa.

Ulrich kertoo aikoinaan lentäneensä Los Angelesiin tapaamaan Tom Cruisea, ja kommentoi elokuvien soundtrackeilla ja tunnuskappaleilla olleen tuohon aikaan erilainen merkitys kuin nykyään.

“Olin iso Tom Cruise -fani, mutta sen lisäksi olin John Woo -fani… Vietin hänen trailerissaan pari tuntia ja kuuntelin hänen visiotaan elokuvan musiikista. Hän näytti noin 30-45 minuuttia elokuvan alustavasta versiosta, jotta sain jotain käsitystä, mitä olisimme tekemässä. Sitten lensin takaisin San Franciscoon, tapasin Jamesin [Hetfield] ja kirjoitimme biisin nimeltä I Disappear. Ja tekisin sen koska tahansa uudestaan!… Tom on hyvin miellyttävä, mukaansatempaava ja kiinnostunut, ja aina tosi cool minua kohtaan”, Ulrich muistelee.