Miksi The Walking Deadin fanisuosikki Daryl on ikisinkku? Sarjan tekijä paljasti surullisen syyn

11.11.2019 20:00 | Muropaketin toimitus

Norman Reedusin esittämä Daryl Dixon on The Walking Deadin pitkäaikaisimpia hahmoja.

The Walking Deadissa eletään veitsenterällä maailmanlopun jälkeisessä maailmassa, mutta kuoleman läheisyys ei silti ole estänyt sarjan hahmoja pariutumasta keskenään. Yksi sarjan pitkäikäisimpiä hahmoja on Norman Reedusin esittämä fanisuosikki Daryl Dixon, joka kuitenkin on jäänyt vuosien varrella ikisinkuksi.

Entertainment Weeklyn haastattelussa sarjan nykyinen showrunner Angela Kang paljastaa, miksi Daryl ei ole löytänyt rinnalleen ketään, vaikka esimerkiksi Melissa McBriden esittämä Carol onkin ollut hänelle läheinen ystävä.

“Daryl on kiinnostava hahmo, koska mitä tulee romanttisiin suhteisiin, hän on ihminen, joka ei luota helposti toisiin. Tämä johtuu paljolti hänen taustatarinastaan, joka sisältää niin paljon draamaa. Häntä kohdeltiin kaltoin fyysisesti ja myös monilla muilla tavoin. Hänessä on siksi herkkyyttä. Ja mielestäni hän on ihminen, joka ei osaa luottaa keneenkään niin paljon, että voisi saada heihin todella syvän yhteyden. Hänelle se on pitkä ja hidas prosessi päätyä yhteen kenenkään kanssa romanttisesti, vaikka suurin osa ihmisistä nykyisin vaan ajattelee, että voisi vaan pitää hauskaa jonkun kanssa ja harrastaa seksiä, eikä sen tarvitse tarkoittaa mitään enempää”, Kang kertoo.

Hän selittää keskustelleensa aiheesta Reedusin kanssa ja molempien olevan samoilla linjoilla: “Häntä ei vaan ole tehty sellaiseen muottiin. Hän ei kiinny ihmisiin tarpeeksi kevyesti, jotta voisi kovin helposti antaa näille mahdollisuuden.”

Robert Kirkmanin sarjakuvaan pohjautuvasta The Walking Deadista on parhaillaan menossa 10. tuotantokausi.

Muropaketin uusimmat