Nälkäpeli-elokuvan uudet julisteet osoittavat piristävää omaperäisyyttä

11.02.2012 12:32 | Muropaketin toimitus

Nälkäpeli

Maaliskuussa ensi-iltansa saavasta Nälkäpeli-romaanin filmatisoinnista (The Hunger Games) on julkaistu kolme uutta julistetta, jotka poikkeavat perinteisistä elokuvajulisteista reippaasti.

Kuten Suzanne Collinsin kirjasarjan lukeneet tietävät, on Nälkäpeli tulevaisuuden USA:ssa (Panem) järjestettävä tosi-tv-kilpailu, jossa 24 nuorta pakotetaan taistelemaan toisiaan vastaan kerran vuodessa. Voittaja on se, joka jää henkiin. Julma peli on Panemissa valtaa pitävän Capitolin tapa rangaista 12 vyöhykettä, jotka vuosia aikaisemmin nousivat kapinaan johtajiaan vastaan.

Kun muualla Panemissa eletään köyhyydessä ja kurjuudessa, Capitolin asukkaat ovat pröystäileviä keikareita. Tähän piirteeseen keskittyvät Nälkäpelin uudet julisteet. Jokainen haluaa näyttää hyvältä, kun jokavuotinen Nälkäpeli alkaa!

Gary Rossin ohjaaman Nälkäpelin avainrooleja näyttelevät Jennifer Lawrence, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Lenny Kravitz ja Wes Bentley. Elokuvan ensi-ilta on Suomessa 23. maaliskuuta.

 

Muropaketin uusimmat