Netflix aloittaa Suomessa vuoden loppuun mennessä

15.08.2012 08:06 | Muropaketin toimitus

Netflix alkaa tarjota internetin kautta katsottavia elokuvia ja TV-ohjelmia edulliseen kuukausihintaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palvelu aukeaa täällä vuoden 2012 loppuun mennessä.

Netflix tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman kansainvälisiä sekä kotimaisia elokuvia ja televisio-ohjelmia. Monet elokuvista ja ohjelmista ovat saatavilla teräväpiirtolaatuisina ja Dolby Digital Plus -äänellä varustettuina.

Netflixissä katsoja voi valita itselleen mieluista katsottavaa laajasta valikoimasta ajankohdasta ja paikasta riippumatta sovittuun kuukausihintaan. Katselu onnistuu monilla erilaisilla laitteilla, kuten PC- ja Mac-tietokoneilla, internet-televisioilla, pelikonsoleilla, Blu-ray-soittimilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Ainoa toimintaedellytys on internet-yhteys.

Netflix-jäsenyydestä kiinnostuneet voivat jo rekisteröityä palveluun jo ennakkoon osoitteessa www.netflix.fi. Heille lähetetään sähköpostia, kun Netflix on saatavilla Suomessa. Palvelusta, hinnoittelusta, sisällöstä ja tuetuista laitteista kerrotaan lisätietoja lähempänä Netflix-palvelun avautumista.

Lähde: Netflix