UUSIMMAT

Netflix paljasti kuinka suosittu Squid Game oikein on: Hittisarjaa katsottiin 1,65 miljardia tuntia neljän ensimmäisen viikon aikana

18.11.2021 07:32 | Muropaketin toimitus

Netflix lanseerasi uuden sivuston, joka paljastaa paljon aiempaa avoimemmin palvelun nimikkeiden katsomismääriä.

Netflix paljasti kuinka suosittu Squid Game -sarja oikein on. Hittisarjaa katsottiin yhteensä käsittämättömät 1,65 miljardia tuntia ensimmäisen neljän viikon aikana. 17. syyskuuta palveluun saapunutta sarjaa tuijotettiin kuukaudessa siis noin 182 000 vuoden verran.

Netflixin toiseksi suosituinta sarjaa Bridgertonia katsottiin samassa ajassa 625 miljoonaa tuntia.

Luvut ovat peräisin pari päivää sitten aloittaneen top10.netflix.com -sivuston listauksista. Aiemmin Netflix kertoi ylensä kuinka monessa taloudessa tiettyä nimikettä oli katsottu. Katsomiskerraksi riitti kuitenkin kun tuijotti ohjelmaa muutaman minuutin ajan. Uutta sivua tullaan päivittämään jatkuvasti, ja mittaustapana kaikissa kategorioissa on ohjelman katsomistunnit.

Netflix ei ole vielä virallisesti vahvistanut Squid Game -sarjan kakkoskautta, mutta sen luoja Hwang Dong-hyuk on kertonut, että jatkoa on luvassa.

Suoratoistopalvelun englanninkielisiin ja ei-englanninkielisiin jaetut katsotuimpien leffojen ja sarjojen listaukset näyttävät tältä. Suosittelemme tsekkaamaan saitin tarkemmin, sillä sieltä löytyy paljon muutakin, esimerkiksi maakohtaiset luvut.