Netflixin uutuudet tällä viikolla: Rikoskomediasarja huumeiden myynnistä netissä, Keanu Reeves pistäytyy romanttisen komedian seksisymbolina…

27.05.2019 17:02 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan muun muassa saksalainen komediasarja How To Sell Drugs Online (Fast) ja romanttinen komedia Always Be My Maybe, jonka sivuroolissa nähdään Keanu Reeves. Toiselle kaudelleen pyörähtää puolestaan David Lettermanin puheohjelma My Next Guest Needs No Introduction.

Viikon 22 uutuudet Netflixissä:

Chopsticks – 30. toukokuuta
Lahjakas mutta epävarma nainen kokee jotakin mullistavaa, kun hän yrittää saada mumbailaisen roiston varastaman auton takaisin ja pyytää apuun arvoituksellisen huijarin.

How To Sell Drugs Online (Fast), kausi 1 – 31. toukokuuta
Jos myyt isoja määriä huumeita netissä, ei kannata kertoa siitä ventovieraille – paitsi jos Netflixistä soitetaan ja ehdotetaan elämästäsi kertovan sarjan tekemistä. Saksalainen komediasarja.

When They See Us, kausi 1 – 31. toukokuuta
Yhdysvaltoja koskettaneeseen tositarinaan perustuva When They See Us kertoo Central Park Five -nimellä tunnetusta teiniviisikosta, jota syytettiin raiskauksesta perusteitta. Neliosainen sarja alkaa keväästä 1989 ja kertoo sitä seuranneesta 25 vuodesta, joiden kohokohdiksi nousevat heidän syytteistä vapautumisensa vuonna 2002 sekä New Yorkin kaupungin kanssa vuonna 2014 aikaansaatu ratkaisu. When They See Us -sarjan konsepti on Ava DuVernayn, joka toimii myös neljän jakson ohjaajana ja toisena käsikirjoittajana.

Always Be My Maybe – 31. toukokuuta
Kaikki kuvittelivat Sashan ja Marcuksen päätyvän yhteen – paitsi Sasha ja Marcus. He tapaavat jälleen 15 vuotta myöhemmin ja pohtivat, olisiko siinä sittenkin ideaa. Romanttisen komedia pääosia esittävät Ali Wong ja Randall Park. Sivuroolissa nähdään myös muun muassa Keanu Reeves.

Rikollisen hyvä ohjelma (Killer Ratings), kausi 1 – 31. toukokuuta
Brasilialainen tv-persoona ja poliitikko Wallace Souza joutuu syytetyksi ohjelmassaan esittämiensä ja vastustamiensa väkivaltarikosten suunnittelusta.

My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman, kausi 2 – 31. toukokuuta
Toisinaan keskustelut jättävät sanattomaksi. My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman palaa toisen kauden merkeissä, ja keskusteluohjelman isäntä toivottaa jälleen tervetulleeksi liudan kiehtovia vieraita. Tällä kaudella Dave istahtaa syvien mutta humorististen ja kiinnostavien keskustelujen ääreen Kanye Westin, Ellen Degeneresin, Tiffany Haddishin, Lewis Hamiltonin ja Melinda Gatesin kanssa.

Tulossa myös:
Historical Roasts, kausi 1 – 27. toukokuuta
Lukkojen takana (Vis a Vis), kausi 1 – 31. toukokuuta
Bad Blood, kausi 2 – 31. toukokuuta
Good Girls, kausi 2 – 31. toukokuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat