Uusimmat

Netflixin uutuudet viikolla 45/2020: Islantilainen rikossarja Loukussa jatkuu, uusi kauhusarja Paranormal, Ian McKellenin ja Helen Mirrenin The Good Liar…

02.11.2020 17:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä jatkuu toisen kauden myötä laadukas islantilainen rikossarja Loukussa. Uusina sarjoina alkaa muun muassa kauhusarja Paranormal ja korealainen Record of Youth. Elokuvakirjastoon lisätään esimerkiksi Ian McKellenin ja Helen Mirrenin tähdittämä The Good Liar.

Viikon 45 uudet julkaisut Netflixissä:

Mother – 3. marraskuuta
Japanilaisessa rikosdraamassa Shuhein tuulella käyvä äiti tuntee asemansa uhatuksi, kun hänen epäterve otteensa Shuhein elämästä alkaa livetä. Siitä alkaa koko perheen syöksy kohti tragediaa.

Record of Youth, kausi 1 – 3. marraskuuta
Korealaisessa draamasarjassa kaksi näyttelijää ja meikkitaiteilija yrittävät pärjätä omillaan maailmassa, joka antaa enemmän painoarvoa heidän syntyperälleen kuin unelmilleen.

Love and Anarchy, kausi 1 – 4. marraskuuta
Sofie on urakeskeinen konsultti ja naimisissa oleva kahden lapsen äiti. Hän saa tehtäväkseen vanhan kustantamon modernisoinnin ja tapaa siellä Maxin, nuoren IT-teknikon. Heidän välillään alkaa odottamaton flirttailuleikki, jossa he haastavat toisiaan salaa tekemään yhteiskunnan normeja koettelevia asioita. Ruotsalaisessa sarjassa leikki alkaa viattomasti, mutta sen edetessä haasteet muuttuvat aina vain rohkeammiksi ja seuraukset kasvavat kohtuuttomiksi.

Paranormal, kausi 1 – 5. marraskuuta
Jouduttuaan keskelle selittämättömiä tapahtumia skeptinen hematologi ajautuu tahtomattaan paranormaalien ilmiöiden tutkijaksi.

Operaatio joululahja (Operation Christmas Drop) – 5. marraskuuta
Tiukkapipoinen poliittinen avustaja saa tehtäväkseen sulkea jouluperinteestään tunnetun ilmavoimien trooppisen tukikohdan, mutta ihastuukin suurisydämiseen lentäjään.

The Spongebob Movie: Sponge on the Run – 5. marraskuuta
Kaveria ei jätetä, eikä päästetä yksin vaaralliselle matkalle! Lähde Paavon ja Patrikin mukaan pelastamaan siepattua Karia.

Carmel: Who Killed Maria Marta?, minisarja – 5. marraskuuta
Kylpyammeesta löytyy kuollut nainen ja läheltä verilammikko. Aviomies epäilee tapaturmaa, mutta ruumiinavaus kertoo muuta. Dokumenttisarjassa tutkitaan yhtä Argentiinan ristiriitaisinta rikosta.

Citation – 6. marraskuuta
Fiksu nigerialainen opiskelijatyttö haastaa akateemisen järjestelmän tekemällä kantelun suositusta professorista, joka yritti raiskata hänet. Perustuu tositapahtumiin.

Country Ever After, kausi 1 – 6. marraskuuta
Tosi-tv-sarjassa country-laulaja Coffey Anderson ja hänen vaimonsa, hiphop-tanssija Criscilla tasapainoilevat perhe-elämän, uran ja uskonasioiden kanssa Los Angelesissa.

Loukussa (Trapped), kausi 2 – 7. marraskuuta
Islantilaisen jännityssarjan toisella kaudella veriset rikokset jatkuvat kuvankauniissa saarivaltiossa. Sarjan pääosaa esittää Ólafur Darri Ólafsson.

Muut viikon uutuudet:

Felix Lobrecht: Hype – 3. marraskuuta
The Good Liar – 4. marraskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.