Uusimmat

Nyt selvisi, miksi Doctor Strange -ohjaaja jätti Marvel Studiosin ja Sam Raimi tekee jatko-osan

Kuva: ©2016 Marvel

26.05.2021 16:00 Muropaketin toimitus

Sam Raimi ohjaa tulevan Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvan.

Ensimmäisen Doctor Strange -elokuvan ohjannut Scott Derrickson jätti jatko-osan teon luoviin erimielisyyksiin vedoten. Nyt Derricksonin käsikirjoituskumppani C. Robert Cargill on Comicbook Movien uutisen mukaan paljastanut yksityiskohtia, jotka johtivat ohjaajan lähtöön Marvel-elokuvasta.

Cargillin kommenteista päätellen Derrickson olisi saattanut luovista erimielisyyksistä huolimatta pysyä Doctor Strange 2:n ohjaksissa, mikäli hänellä ei olisi ollut toista elokuvaa kiikarissa. Hänen kerrotaan työstävän Cargillin kanssa parhaillaan Ethan Hawken tähdittämää kauhudraama The Black Phone.

“Scott sanoi, että joko hän tekee elokuvan, jossa joutuu tekemään kompromisseja sen suhteen mitä hän haluaisi tehdä, tai sitten hän tekee The Black Phonen. Hän päätti että haluaa tehdä elokuvan minun kanssani ja valitsi The Black Phonen. Hänelle oli vaikea jättää Strange taakseen, mutta se oli helpompaa kun hänellä oli odottamassa toinen elokuva, jonka hän halusi tehdä”, Cargill kertoo.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness saa näillä näkymin ensi-iltansa 25. maaliskuuta 2022. Sen ohjaa Sam Raimi ja näyttelijäkaartiin kuuluu nimiroolia esittävän Benedict Cumberbatchin lisäksi muun muassa Rachel McAdams, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong ja Xochitl Gomez.