Uusimmat

Ohjaaja Matthew Vaughn kommentoi Kick-Ass-elokuvansa jatko-osaa

26.05.2011 13:36 Muropaketin toimitus

Matthew Vaughnin ohjaama X-Men: First Class saa ensi-iltansa ensi viikolla, mutta missä tilassa on vuoden 2010 Kick-Assin jatko-osa?

Kick-Assin jatko-osasta on tarjolla hyviä ja huonoja uutisia: elokuvaa ei ole haudattu, mutta toisaalta sen tekemistä ei ole lyöty vielä lukkoonkaan. Slashfilm.com-sivuston haastattelussa Vaughn kertoi hiljattain seuraavaa:

”Keskustelemme siitä yhä. Saatamme tehdäkin sen. Ihmiset unohtavat usein, että Kick-Ass tehtiin 28 miljoonalla dollarilla ja se tuotti DVD-versioineen 225 miljoonaa dollaria, joten se on pärjännyt hienosti. Monet sanovat, että jatko-osan kanssa voisi käydä kuten Austin Powersiin kohdalla. Ensimmäinen osa meni jengiltä ohi, mutta se löydettiin videomuodossa ja sen jälkeen jatko-osa oli mahtava menestys elokuvateattereissa”.

Matthew Vaughn tuskailee, ettei hän vielä tiedä miten Kick-Ass 2:sta voisi tehdä yhtä hyvän kuin alkuperäinen on, mutta koska hän nautti elokuvan tekemisestä hyvin paljon, kuten myös sen hahmoista, jatko-osan mahdollisuus on yhä ilmassa.

Lue myös: Haastattelussa ohjaaja Matthew Vaughn: ”X-Men: First Class toimii kyllä ilman Wolverineakin”

Lähde: Slashfilm.com