Oletko huomannut: Näitä klassikkoelokuvia ei löydy mistään Suomen suoratoistopalvelusta kuukausimaksua vastaan

27.04.2020 15:15 | Tuukka Hämäläinen

Predator-leffojen virallinen lisenssipeli ilmestyi juuri, mutta itse elokuvia ei voi löydy sopivasti mistään palvelusta.

Tässä jos missä on hukattu mahdollisuus: viime perjantaina julkaistiin odotettu verkkopeli Predator: Hunting Grounds, joka nimensä mukaisesti perustuu scifi-toimintaleffojen klassikkosarjaan. Moni pelaaja innostuisikin nyt varmasti katsomaan uudelleen myös alkuperäiset elokuvat – vaan niitäpä ei löydy helposti mistään.

LUE MYÖS: Ensituntumat: ”Get to the choppa!” – Uutuuspeli Predator: Hunting Grounds on viihdyttävää kamppailua viidakossa

Suoratoistopalveluiden hakukone Just Watch osoittaa, että alkuperäisiä Predator-elokuvia ei löydy tällä hetkellä mistään palvelusta. Sarjan ensimmäiset kaksi elokuvaa, ne todelliset klassikot, ovat ainoastaan vuokrattavina muutamilla alustoilla, eikä edes vuoden 2010 Predatorsia näe tähän hätään mistään palvelusta.

Armollisesti sentään myös Alien vs. Predator -elokuvat loistavat poissaolollaan suoratoistopalveluista. Tämä lienee vain hyvä asia, josta tuskin kukaan ryhtyy valittamaan.

Predator-leffoista ainoastaan vuoden 2018 The Predator on katsottavissa Viaplaysta. Ikävä kyllä kriitikkommekin mukaan kyseessä oli ”yksi vuoden pahimmista pettymyksistä”, joten tuskinpa sitä kukaan uudelleen haluaa katsoa.

Vaikuttaa todellakin hukatulta mahdollisuudelta, ettei Predator-elokuvia juuri nyt näet mistään. Uutuuspeli on tuonut paljon uutta huomiota elokuvasarjalle, mutta tässä tilanteessa ja kirjastojenkin ollessa suljettuna, jäävät pelaajat omien leffakokoelmiensa varaan.