UUSIMMAT

Onko Star Wars: Revenge of the Sith jo kulttiklassikko? Ainakin Z-sukupolven mielestä näin on

09.01.2020 21:02 | Muropaketin toimitus | 2

Nuorten Star Wars -fanien keskuudessa esiosatrilogian elokuvista on tulossa kulttiklassikoita.

16 vuotta alkuperäisten Star Wars -elokuvien jälkeen aloitettu esiosatrilogia huipentui vuonna 2005 julkaistuun elokuvaan Star Wars: Revenge of the Sith. Sitä, samoin kuin kahta aiempaa elokuvaa, parjattiin kriitikoiden keskuudessa muun muassa heikon hahmonkehityksen ja dialoginsa vuoksi.

2000-luvun vaihteessa lapsuuttaan elänyt Z-sukupolvi kuitenkin kasvoi juuri noiden Star Wars -elokuvien parissa. Moni heistä on palannut lapsuutensa elokuvien pariin nyt, kun jälleen uusi Star Wars -trilogia on valmistunut Rise of Skywalkerin julkaisun myötä.

CBR:n katsauksessa huomattiin, että etenkin nuorten suosimassa sosiaalisen median palvelussa, TikTokissa, yksi suuria trendinousijoita on tällä hetkellä Sithin kosto. Tuhannet fanit tekevät palvelussa omia versioitaan elokuvan kohtauksista ja nämä videot keräävät valtavasti huomiota.

Uusi kulttiklassikko on siis syntymässä sosiaalisen median avustuksella.

Keskustelu

Nyt on maailmankirjat kirjoitettu uusiksi, jos aikanaan lippukassaennätyksiä rikkonut ja yleisesti ongelmineenkin kohtalaisen pidetty elokuva on tänä päivänä "kulttiklassikko".

Ja uutisen pihvi siis on se, että Revenge of the Sithistä väännetään netissä meemejä? Tervetuloa internettiin. Prequelit oli nettimeemi jo ennen kuin koko käsitettä oli keksitty.

Haerski_90

Ja uutisen pihvi siis on se, että Revenge of the Sithistä väännetään netissä meemejä? Tervetuloa internettiin. Prequelit oli nettimeemi jo ennen kuin koko käsitettä oli keksitty.

Jokainen sukupolvi haluaa keksiä pyörän ja seksin uudelleen ja olla (väitetysti) se ensimmäinen joka ne keksi. Ei mitään uutta tuolla rintamalla.

Muropaketin uusimmat