Patrick Stewartin Xavierilla on hiuksia Wolverine 3:ssa – miksi ja miten?

02.02.2017 10:00 | Muropaketin toimitus

Kolmannen Wolverine-elokuvan ennakkomaistiaiset ovat paljastaneet, että Patrick Stewartin esittämällä professori Charles Xavierilla on hiuksia päälaella. Ei paljoa, mutta hiuksia kuitenkin.

Vaikka 20th Century Foxin X-Men-elokuvasarja on täynnä juonellisia aukkoja, ovat Xavierin kutrit Logan-elokuvassa herättäneet kummastusta mutanttifanien keskuudessa. Nyt ohjaaja James Mangold on selitellyt asiaa – joskin selvästi pilke silmäkulmassa.

Empire Onlinen haastattelussa Mangold myönsi aluksi, että Xavierin hiukset voivat olla ”pyhäinhäväistys”. Sitten hän avasi ideaa niiden takaa enemmän.

X-Men

”Teoriamme oli että alkujaan Xavier menetti hiuksensa, koska hänen päänsä on liian kiireinen kasvattaakseen uusia hiuksia. Nyt hänellä on vähän hapsuja, koska mentaalisesti hän on alkanut hidastua”, Mangold järkeili.

X-Men: Apocalypsessa Xavier menetti hiuksensa Tuhon juonitelujen sivuvaikutuksena, mutta koskapa X-Men-elokuvilta loogista jatkumoa nähtäisiin… Fanien on siis paras niellä Mangoldin selitys liikoja pureksimatta.

Logan saa ensi-iltansa 3. maaliskuuta.