Pohjois-Korean suututtanut Seth Rogen -komedia saadaan myös Suomen teattereihin

15.07.2014 09:20 | Muropaketin toimitus

The Interview

Pohjois-Korea suivaantui Seth Rogenin uudesta komediasta niin paljon, että julisti sen jo sotatoimeksi maata kohtaan. Syyskaudella myös Suomessa päästään näkemään, mistä koko myrsky vesilasissa syntyi.

Seth Rogenin ja Evan Goldbergin ohjaamassa ja Dan Sterlingin käsikirjoittamassa The Interview -komediassa Dave Skylark (James Franco) on julkkishaastattelujen kruunaamaton kuningas, joka juontaa suosittua myöhäisillan puheohjelmaansa ”Skylark Tonight”. Aivot hänen suuren suosionsa takana ovat hänen tuottajansa ja paras ystävänsä Aaron Rapoport (Seth Rogen). Aaron kaipaa kuitenkin elämäänsä jotain merkityksellisempää. Siihen hänelle tarjoutuu tilaisuus hänen järjestäessään Daven haastateltavaksi Pohjois-Korean salaperäisen ja häikäilemättömän diktaattorin Kim Jong-Unin.

Daven ja Aaronin valmistautuessa Pohjois-Korean matkalle, CIA lähestyy kaksikkoa ja pyytää heitä salamurhaamaan Kimin. Miehet ottavat tehtävän vastaan, ja niin heistä tulee maailman kaikkien aikojen epäpätevimmät tyypit, jotka ikipäivänä on värvätty haastattelemaan – saati sitten salamurhaamaan – maailman vaarallisinta miestä.

The Interview saa ensi-iltansa Suomessa lokakuussa.

Teksti: Tatu Junni