Ridley Scottin Prometheuksessa nähdään sittenkin Alien-elokuvista tuttu näyttelijä?

16.05.2012 10:03 | Muropaketin toimitus

Aliens

Kahden viikon päästä ensi-iltansa saava Prometheus sijoittuu Alien-elokuvien maailmaan, mutta ei kuitenkaan ole varsinainen esiosa tieteiskauhugenren klassikolle. Oli elokuvien suhde mikä tahansa, tuorempien uutisten mukaan Prometheuksessa nähdään eräs Alien-elokuvien hahmoista.

Uuden Tron: Uprising -animaatiosarjan tiimoilta haastateltu Lance Henriksen on paljastanut, että hänen aikaisemmin esittämänsä hahmo esiintyy Prometheuksessa ”digitaalisena versiona määrittelemässä historiaa”. Vielä ei ole tiedossa esittääkö Henriksen Alien vs. Predator -elokuvan Charles Bishop Weylandia, Aliens ja Alien 3 -elokuvien Bishop-androidia vai jotain ihan muuta hahmoa.

Tarkempaa tietoa Lance Henriksenillä ei aiheesta ole, mutta hän kertoi olevansa hyvin kiinnostunut näkemään mitä elokuvasta löytyy. ”Ja samoin on managerini”, näyttelijä murjaisi. Pohjautuvatko Henriksenin tiedot huhuihin vai onko 20th Century Fox oikeasti hyödyntänyt näyttelijän ulkonäköä ilman ilmoitusta hänelle? Varmaa tietoa aiheesta ei vielä ole.

Ridley Scottin ohjaama Prometheus saa ensi-iltansa 1. kesäkuuta. Elokuvan pääosissa nähdään Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theros ja Idris Elba.

Lue myös:

Lance Henriksen uskoo, että Millennium-tv-sarjasta tehdään vielä elokuva

Lähde: CraveOnline