Uusimmat

Samuel L. Jacksonia nuorennetaan digitaalisesti 25 vuotta Captain Marvel -elokuvassa

09.07.2018 09:58 Muropaketin toimitus

Nick Furyn hahmoa ei ole muokattu digitaalisesti vain muutamaa kohtausta varten, vaan Samuel L. Jackson nähdään nuorempana versiona läpi Captain Marvel -elokuvan.

Marvel Studios on käyttänyt digitekniikkaa jo muutaman kerran aiemminkin nuorentaakseen elokuviensa hahmoja, kuten Michael Douglasia Ant-Manissa ja Kurt Russellia Guardians of the Galaxyn kakkososassa. Myös viime viikolla ensi-iltansa saaneessa Ant-Man and The Wasp -leffassa nähtiin nuorennetut Douglas, Michelle Pfeiffer ja Laurence Fishburne. Nämä kohtaukset ovat kuitenkin yleensä olleet vain lyhyitä välähdyksiä menneisyyteen.

Nyt Marvelin iso pamppu Kevin Feige kertoo tuoreessa Slashfilmin haastattelussa, että ensi vuonna ensi-iltansa saavassa Captain Marvel -elokuvassa Samuel L. Jacksonin esittämä Nick Fury nähdään 25 vuotta nuorempana versiona koko elokuvan keston läpi.

– Spoilaamatta sen enempää, voin kertoa että Sam Jackson kuvaa meille leffaa, jossa hänet nähdään 25 vuotta todellista nuorempana jokaisessa kohtauksessa. Teknologia on melko mahtavaa, Feige sanoo.

Vaikka hän ei mainitsekaan leffan nimeä, niin Feige puhuu tietysti Brie Larsonin tähdittämästä Captain Marvelista, jonka tapahtumat sijoittuvat 1990-luvulle. Feige kertoo että samaa teknologiaa aiotaan käyttää myös Clark Greggin esittämään agentti Phil Coulsoniin, ja jos fanit pitävät näkemästään, niin luvassa on todennäköisesti useita esiosaelokuvia, joissa tutut näyttelijät voivat esittää hahmojaan aivan minkä ikäisinä tahansa.

Captain Marvelissa nähdään Larsonin ja Jacksonin lisäksi ainakin Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace, Clark Gregg ja Jude Law.

Anna Bodenin ja Ryan Fleckin ohjaama elokuva saa ensi-iltansa maaliskuussa 2019 ja Captain Marvel nähdään samana vuonna myös Avengers 4:ssa.

Captain Marvel