Uusimmat

Samuel L. Jacksonin seuraavaa elokuvaa eivät juniorit pääse katsomaan: “Sisältää veristä väkivaltaa ja kidutuskohtauksia”

27.02.2020 21:00 Muropaketin toimitus

Saw-elokuvien sarja jatkuu elokuvalla Spiral: From the Book of Saw. Suomessa elokuva julkaistaan nimellä Spiral: From the Legacy of Saw.

Seuraava Saw-elokuva kuulostaa näyttelijäkaartinsa osalta hieman erilaiselta kuin aiemmat. Sen keskeisissä rooleissa nähdään nimittäin Samuel L. Jackson ja Chris Rock. Väkivaltaa Spiral: From the Book of Saw ei kuitenkaan karsi, sillä elokuva on nyt saanut Bloody Disgustingin mukaan Yhdysvalloissa ikärajan – ja se on (tuskin ketään yllättämättä) R. Suomen ikärajaa ei ole vielä tiedossa, mutta oletettavasti se on samaa tasoa eli K16.

Lionsgaten tuottaman elokuvan amerikkalaisessa ikärajamääritelmässä kerrotaan, että se “sisältää veristä väkivaltaa ja kidutuskohtauksia”.

Spiral: From the Book of Saw’n ohjaa Darren Lynn Bousman ja käsikirjoituksesta vastaavat Chris Rockin alkuperäisidean pohjalta Josh Stolberg ja Pete Goldfinger. Elokuva kertoo Jacksonin esittämästä veteraanipoliisista, Rockin esittämästä etsivästä ja hänen vasta aloittelevasta partneristaan (Max Minghella), jotka alkavat tutkia raakoja murhia.

Elokuvan julkaisupäivä on myös Suomessa 15. toukokuuta.