Uusimmat

Seth Rogenin sairas supersankarisikailu The Boys nähdään Amazonin suoratoistopalvelussa

10.11.2017 11:48 Muropaketin toimitus

Myös ääriväkivaltainenThe Boys perustuu Garth Ennisin sarjakuvaan.

Amazon kertoo näyttävänsä Seth Rogenin ultraväkivaltaiseen Garth Ennisin The Boys -sarjakuvaan perustuvan tv-sarjan. The Boys -sarjan ensimmäinen kausi sisältää kahdeksan jaksoa ja se nähdään ensi vuonna.

Rogenin käsialaa on myös AMC-kanavalla pyörivä Ennisin klassikkosarjiksen pohjalta tehty Preacher. The Boys -sarjakuvan tarkoitus oli Ennisin mukaan alun perin olla vielä sairaampi kuin Preacher. Siinä se kyllä onnistui, vaikka muuten sarjis ei ollut läheskään niin hyvä kuin Preacher.

Vuosina 2006 -2012 julkaistu The Boys oli ääriväkivaltainen supersankarisatiiri, jossa The Boys -niminen joukko päästää itseään täynnä olevia sankareita päiviltä. Lehteä julkaistiin yhteensä 72 numeroa.

The Boys -tv-adaptaation tuottaa Sony Pictures Television Studios, käsikirjoittajana toimii showrunner Eric Kripke (Supernatural) ja ohjaajina Evan Goldberg ja Seth Rogen.

Suomessa The Boys nähdään todennäköisesti Amazonin Prime Video -striimauspalvelussa, joka maksaa tällä hetkellä vain 2,99€ ensimmäisen kuuden kuukauden ajan. Palvelusta löytyy esimerkiksi vallan mainio Neil Gaimanin kirjaan perustuva American Gods -sarja.