Sittenkin neljäs kausi Expansea tulossa? Amazon saattaa pelastaa jo lopetetun scifi-sarjan

22.05.2018 11:26 | Muropaketin toimitus

The Expanse on Amazonin toimitusjohtajan ja maailman rikkaimman miehen Jeff Bezosin lempisarja.

Viime viikolla kerroimme usean laatusarjan saavan kirvestä kalloon, joista suurin menetys on ehdottamasti SyFy-kanavan The Expanse -scifi-sarja. Laadukkaan tieteiskertomuksen kerrottiin päättyvän tällä hetkellä käynnissä olevaan kolmanteen tuotantokauteen heinäkuun alussa.

Nyt apuun rientää kuitenkin The Hollywood Reporterin mukaan Amazon Studios ja sen Prime-suoratoistopalvelu. Sarjaa tuottaneen Alcon Televisionin ja Amazonin välinen diili The Expansen neljännestä tuotantokaudesta on heidän mukaansa ilmeisen lähellä toteutua.

Amazonin toimitusjohtaja ja maailman rikkain mies Jeff Bezos on James S. A. Coreyn The Expanse -kirjojen ja tv-sarjan suuri fani ja hänen kerrotaan raivostuneen kun NBC Universalin omistama SyFy-kanava onnistui ostamaan tv-sarjan oikeudet. SyFylla on kuitenkin oikeudet vain The Expancen esittämiseen omalla tv-kanavallaan, sillä sen striimausoikeudet ovat Yhdysvalloissa Amazonin hallussa, joten olisi hyvin luontevaa, jos globaali jättifirma tekisi sarjan neljännen kauden.

Yhdysvaltojen ulkopuolella The Expansea esittää Netflix, jossa on tosin tarjolla vasta sarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta. Kolmannen kauden on tarkoitus tulla saataville kunhan kaikki loput jaksot on esitetty Yhdysvalloissa.

Muropaketin uusimmat