UUSIMMAT

Spike Leen uudesta Netflix-elokuvasta Da 5 Bloods julkaistiin ensimmäiset kuvat – Jasper Pääkkösen hahmoa ei vielä paljastettu

15.05.2020 09:02 | Muropaketin toimitus

Spike Leen uusi elokuva saapuu suoraan Netflixiin.

Vanity Fair on julkaissut ensimmäiset kuvan Spike Leen uudesta Da 5 Bloods -sotaelokuvasta, jonka piti saada maailmanensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla, jotka valitettavasti peruttiin tältä vuodelta pandemian takia.

Da 5 Bloods on kertomus Vietnamin veteraaneista, jotka palaavat viidakkoon löytääkseen kuolleen komentajansa ja kadottamansa viattomuuden. Elokuvan pääosassa esiintyy Black Pantherista tuttu Chadwick Boseman.

Mukana ovat myös Jonathan Majors, Paul Walter Hauser ja Jean Reno, sekä myös jo Leen ohjaamassa BlacKkKlansman-leffassa esiintyneet Isiah Whitlock Jr. ja Jasper Pääkkönen. Lisäksi elokuvassa nähdään Norm Lewis, Clarke Peters ja Melanie Thierry.

Ohjaaja Spike Lee toimii myös tuottajana ja vastaa käsikirjoituksesta yhdessä Kevin Willmottin, Danny Bilsonin ja Paul DeMeon kanssa.

Da 5 Bloods saa ensi-iltansa Netflixissä 12. kesäkuuta.

LUE MYÖS: Tulevat elokuvat – Lista lähiviikkojen digitaalisista vuokra- ja myyntileffoista, suoratoistouutuuksista ja teatteriensi-illoista

Muropaketin uusimmat