Uusimmat

Star Trek Beyondin tuoreessa trailerissa riittää räiskettä ja rytinää

28.06.2016 09:50 Aki Lehti

Star Trekin toimintapainotteisessa trailerissa tuhotaan (taas) Enterprise.

Star Trek Beyondin ensimmäinen ja toinen traileri eivät saaneet ainakaan pitkän linjan trekkieitä innostumaan, eikä tämä kolmas mainospätkä taida tilannetta juurikaan muuttaa.

Toimintaa ja räiskintää täynnä oleva pätkä näyttää Enterprisen tuhon, tuntemattomaksi maskeeratun Idris Elban esittämän Krall-pahiksen, räjähdyksiä, toimintaa ja vielä vähän lisää räjähdyksiä. Kolmen trailerin jälkeen elokuvan juonesta ei ole selvinnyt oikeastaan juuri mitään, joka on toisaalta oikein hyvä asia.

Mutta ei dumata taaskaan ennakkoon. Kovin kummoiselta ei vaikuttanut etukäteen edellinenkään Star Trek Into Darkness, mutta lopputulos oli oikein passeli moderni Star Trek -pätkä.

Justin Linin ohjaama elokuva saa ensi-iltansa 22. heinäkuuta ja sen pääosia esittävät Chris Pine, Zachary Quinto, Idris Elba, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho ja viime viikolla onnettomuudessa surmansa saanut Anton Yelchin.

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat